Groest 55
Terug naar overzicht

Groest 55, Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen:
Restaurant OH LOBO is gelegen in het stadshart van Hilversum, op een absolute A1 locatie aan de Groest. OH LOBO serveert kleine hapjes op plateaus geïnspireerd op keukens uit de hele wereld: Zo serveren zij Spaanse bruschetta’s, oma’s stoofpotje en kleine hamburgers. OH LOBO werkt met een vaste prijs (all you can eat). Daarnaast is het ook mogelijk om A la carte te eten bij OH LOBO.

De Groest is bekend als een winkel- horecastraat met bekende winkelketens zoals o.a. het Kruidvat, Bruna, Bart Smit, Blokker, ZARA, H&M en de Pearle. Naast deze winkels zijn hier ook bekende horecabedrijven gevestigd zoals SUMO, Rex, Soulkitchen, The Guardian, Veu Grandige, Sochi’s en Subway. Een levendige straat met veel traffic van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Op de Groest worden veel evenementen georganiseerd zoals Koningsdag, Kermis, Hilversum Alive, Hilversum On Air, etc. Etc.. Bij uitstek de horecalokatie van Hilversum.

Tegenover OH LOBO zit de hoofdentree van het geheel vernieuwde Hilvertshof, het overdekte winkelcentrum van Hilversum met daarin o.a. de enorme publiekstrekker Primark.

Zitplaatsen:
Via het sfeervolle (onder de bomen gelegen) terras met ca. 35 zitplaatsen is het restaurant bereikbaar. Het restaurant beschikt over ca. 120 zitplaatsen (airconditioning aanwezig) met links een bar, een vernieuwde gescheiden dames- en herentoiletgroep, keuken en diverse opslagruimten.

Oppervlak:
Het restaurant is circa 180m² en achtergelegen keuken en opslag circa 45m². Er is geen meetrapport beschikbaar, afmetingen zijn indicatief.

Bereikbaarheid:
Op circa 5 minuten loopafstand van het NS-station. Verder is het restaurant prima met de auto, te voet en met de fiets bereikbaar.

Parkeermogelijkheden:
In de nabije omgeving (betaalde) parkeervoorzieningen. Parkeergarage op 100 meter (entree recht tegenover OH LOBO in de Hilvertshof).

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het ROZ model winkelruimte 2012, voor 5+5 optie jaren, opnieuw afgesloten op 2 januari 2017.

Oplevering:
In overleg met opdrachtgever.

Personeel:
Er zijn zeer gemotiveerde medewerkers welke de zaak met elkaar zelfstandig kunnen draaien.

Verplichtingen:
Er zijn geen leveranciersverplichtingen welke overgenomen dienen te worden.
- Via Bavaria staat er een biertechnische installatie en zijn er parasols geplaats.
- Via Mocca D’or is er een koffiemachine (espresso) op 5 jarige leasebasis geplaatst.

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfsgedeelte ca. € 42.000 per jaar, exclusief BTW.
Overige financiële informatie wordt uitsluitend na een persoonlijk onderhoud verstrekt. Opgemerkt dient te worden dat er een buitengewoon mooi resultaat voor afschrijving, rente en ondernemersbeloning is.

Meer informatie:
Alex Willemse via 06-50445472 of 033-2581330

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?