Gijsbrecht van Amstelstraat 194
Terug naar overzicht

Gijsbrecht van Amstelstraat 194, Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: MAXX Hilversum

MAXX gelegen midden in een drukke winkelstraat is bij uitstek de locatie voor lunch diner en een borrel. Op elk moment van de dag kunt u terecht voor de heerlijkste dranken en gerechten. ’S Ochtend voor een goede kop koffie met een krantje, 's middags voor een lekkere lunch, ’s avonds voor een ontspannen diner of een gezellige borrel. De zaak is ingericht met oog voor design en alles verkeerd werkelijk in geweldige staat van onderhoud. Een horecazaak welke op een professionele wijze met oog voor detail wordt geëxploiteerd. MAXX heeft een brede gevel met de zon volledig op het terras! Het uitnodigende terras trekt het hele jaar door publiek. In de zomer kan zelfs de gehele pui helemaal opengeschoven worden waardoor het terras nog verder vergroot en bij de winkelstraat betrokken wordt.
Boven de zaak is een volledige woning aanwezig.

Hilversum:
Hilversum telt circa 90.000 inwoners (bron: CBS februari 2017) en staat bekend als de media stad van Nederland. Hilversum is bij uitstek het ook uitgaansgebied voor de plaatsen Weesp, Bussum, Laren, Baarn, Loosdrecht etc.. Hilversum is een bruisende gemeente met een enorm uitgebreid winkel en horeca aanbod.
De Gijsbracht van Amstelstaat is een populaire winkelstraat net buiten het centrum aan Zuid. Alle ketens (van HEMA tot Albert Heijn) zijn vertegenwoordigd, maar de grootste charme komt door de bijna 75 speciaalzaken waar de ondernemer zelf in de winkel staat en persoonlijk contact met zijn klanten heeft. Meer informatie over deze uitermate populaire winkelstraat vindt u ook op www.degijsbrecht.nl In de straat kan gratis geparkeerd worden (max 2 uur, daarna betaald).

Indeling:
Bij binnenkomst komt u gelijk in het restaurant van ca. 60 m² met ca. 40 zitplaatsen.
Achter in de zaak zijn de overige ruimten zoals de keuken, opslag, toiletten, koelcel, etc. van ca. 38 m².
Binnentuin, deels overdekt van ca. 45 m²
Via een aparte achteropgang is er toegang tot de bovenwoning van ca. 70 m², (kantoor, slaapkamer, badkamer en woonkamer met deels open keuken.)

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar (afmetingen). De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen verrekening.

Terras:
Voor de deur is een 9 meter gevelbreed terras welke perfect in de zon is gelegen. 20 zitplaatsen.

Verplichtingen:
Vrij van leveranciersverplichtingen. In dienst zijn een aantal zeer gemotiveerde jonge enthousiastelingen welke in nader overleg overgenomen kunnen worden.

Openingstijden:
Maandag 10:30 - 22:00 (elke eerste maandag van de maand gesloten)
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 17:00 (uitsluitend op koopzondag geopend)

Omzet:
Op aanvraag kunnen -na een persoonlijke kennismaking- jaarcijfers worden verstrekt. Wel kan opgemerkt worden dat het een goed bezochte zaak betreft en er een prima omzet gerealiseerd wordt, welke ruimschoots in verhouding staat met de vraagprijs en de fysieke staat van het bedrijf.

Huurprijs:
De huur bedraagt € 2.307,17 per maand, geen BTW, voor de G. van Amstelstraat 194 en 196 inclusief de bovengelegen woning.

Overnamesom:
De vraagprijs voor het complete bedrijf (goodwill en inventaris) bedraagt € 140.000,--. Deze vraagprijs is gebaseerd op gedane investeringen en huidige goede omzet welke nog steeds stijgende is.

U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse op 033-2581330
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?