Gelderstraat 27
Terug naar overzicht

Gelderstraat 27, Hilvarenbeek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Kookgenoten Hilvarenbeek

Een veelzijdig bedrijf. Restaurant,Lunchroom, catering en kookworkshops. Op deze locatie kan erg veel. Natuurlijk kan een nieuwe ondernemer zelf zijn doelgroep en werkzaamheden bepalen.
Het bedrijf is helemaal ingericht naar deze tijd met een mooie industriële uitstraling. Deze onderneming heeft is oppervlakte van ongeveer 200 meter plus terras van 20 meter.
Er is een uitgebreide keuken aanwezig en het bedrijf is verder goed uitgerust.
Deze onderneming kent geen verplichtingen ten aanzien van personeel, leveranciers en speelautomaten. Alles is in eigendom behalve de tapinstallatie deze is van een brouwerij.

In Hilvarenbeek, in het nu 5 jaar oude winkelcentrum Hilverhof, ligt dit veelzijdige bedrijf. Hilvarenbeek is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, ten zuidoosten van Tilburg. De gemeente telt 17.000 inwoners, waarvan circa 9.000 in de kern zelf. Inclusief Hilvarenbeek bestaat deze gemeente uit zes kernen: Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. Hilvarenbeek ligt in een toeristische omgeving waarvan de Beekse Bergen met zijn safari- ,bungalowpark en vele evenementen en festivals natuurlijk een grote trekker is.

Kookgenoten is een toevoeging aan het bestaande kernwinkelgebied van Hilvarenbeek, dat vooral bestond uit de Gelderstraat en de Diessenweg. Voor deze zichtlocatie op de hoek met de Gelderstraat is een klein terras gerealiseerd. Parkeren kan op het parkeerterrein waar circa 150 parkeerplaatsen (met blauwe zone) beschikbaar zijn.
Deze locatie wordt als goed tot zeer goed beoordeeld.

Behalve horecabestemming is deze locatie ook geschikt als winkelbestemming.

Huidige oppervlakte: ± 200 m2
Aantal zitplaatsen binnen: ± 40 stoelen
Aantal zitplaatsen terras: nader te bepalen
Parkeren: gratis parkeren (blauwe zone)

Vraagprijs : € 69.000,-
Huurprijs : € 2.250,- per maand exclusief BTW
Omzet gegevens zijn bij een bezichtiging ter inzage.
Bij de juiste ondernemers kan mogelijk een gedeelte gefinancierd worden.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?