Wijksestraat 12
Terug naar overzicht

Wijksestraat 12, Heusden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop/Te Huur aangeboden:
Horecabedrijf
Wijksestraat 12/12A
5256 BJ Heusden

Algemeen
In het mooie Heusden ligt dit sfeervol ingerichte restaurant, gunstig gelegen aan een groot parkeerterrein binnen de vesting. Het restaurant is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand. Heusden-vesting is een toeristische plaats met een grote aantrekkingskracht op de omgeving, met name in de lente- en zomermaanden is het hier goed vertoeven. Het restaurant heeft ca. 80 zitplaatsen op de begane grond en ca. 20 zitplaatsen op de verdieping. Daarnaast is er ook nog een zaaltje welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Het restaurant heeft een mooi en sfeervol terras, fraai gelegen in de ochtend-, middag- en avondzon. Het bedrijf is thans gesloten.

Indeling
Via het gezellige terras komt men in de verkoopruimte. De verkoopruimte heeft een speelse lay-out met een verhoogd gedeelte met wenteltrap en doorkijk naar de vide. Op de eerste verdieping is een vide met ca. 20 zitplaatsen, een zaaltje met eigen bar en de keuken gelegen. Op de tweede verdieping zijn 3 kamers en een badkamer. Tevens is er op de derde verdieping een zolder.

Zitplaatsen
Verkoopruimte begane grond ca. 80 zitplaatsen
Verkoopruimte verdieping (vide) ca. 20 zitplaatsen
Terras ca. 65 zitplaatsen

Oppervlakte
Begane grond ca. 150 m2
Eerste verdieping (vide) ca. 35 m2
Zaal ca. 40 m2
Keuken en opslag ca. 75 m2

Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. De genoemde metrages zijn indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

Locatie
Het restaurant is gelegen aan een van de authentieke straatjes nabij het centrum van het gezellige Heusden. Het restaurant heeft een goede ligging, grenzend aan een groot parkeerplein. Heusden beschikt over een gezellig aanbod van restaurants en terrassen. De geweldig mooi gerestaureerde panden, wallen en grachten maken het plaatje compleet.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Kadaster
Kadastrale aanduiding: Heusden A 2305
Kadastrale grootte: 145 m2
Omschrijving: Bedrijvigheid (Horeca)


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 29 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7006
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?