Kaaidijk 19
Terug naar overzicht

Kaaidijk 19, Herkingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - De Visbank - 16.006pt

In Herkingen nabij de jachthaven ligt het enige restaurant van Herkingen “De Visbank”. Zowel het vastgoed als de exploitatie van restaurant “De Visbank” mag Klaassen Horecamakelaardij u te koop aanbieden.

Boven het restaurant is eveneens een ruime bedrijfswoning gevestigd met een privé dakterras en uitzicht over de Grevelingen.

De zaak is in totaal ± 160 m² en heeft 35 zitplaatsen binnen en nog eens 25 op het terras op eigen grond. De verkoopruimte is ± 45m², de keuken ± 40m² en de ruime opslagruimte in de kelder is ± 50m². De woning is gelegen op de 1ste en 2de verdieping, bestaat uit een ruime woonkamer met dakterras, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en is in totaal ± 120m².

In de straat voor het restaurant kan gratis geparkeerd worden, net als in heel Herkingen. Nabij restaurant De Visbank ligt een jachthaven met ± 400 jachten, een vakantiepark en een camping. Met het feit dat De Visbank het enige restaurant in Herkingen is, heeft deze zaak veel potentie.

Aan de achterzijde van het perceel geldt een recht van overpad voor de buren. Verder rusten geen verplichtingen of leasecontracten jegens een brouwer, speelautomaat of andere partijen op deze zaak.

De ondernemer exploiteert deze zaak al sinds 1982, maar heeft aangegeven graag met pensioen te willen. De huidige onderneming is opgezet in een B.V. constructie en kan mogelijk in zijn geheel overgenomen worden. Het voordeel hiervan is dat alle lopende afspraken en vergunningen daarmee ook overgenomen worden.

Mocht u interesse hebben in het pand en de locatie, maar u geen horecazaak wil exploiteren is dit uiteraard geen probleem. Het object is ook zeer geschikt als kantoor, winkel of als gehele woning.

Voor meer informatie over dit object kunt u ook kijken op: www.restaurant-devisbank.nl

Heeft u interesse in dit bedrijf welke collegiaal wordt aangeboden, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met: Bedrijfsadviseur Peter Klaassen van Klaassen Horecamakelaardij BV of bij Tim Ouwerkerk van Tihm Horecamakelaardij BV
Peter Klaassen; telefoonnummer: 06-53148902 / mail: p.klaassen@klaassenbv.nl.
Tim Ouwerkerk; telefoonnummer: 06-13704604 / mail: t.ouwerkerk@tihm.nl.

Deze informatie is met de groots mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill : inbegrepen in koopsom
Vraagprijs Onroerend Goed : € 225.000 k.k. ( splitsing later te bepalen)

TREFWOORDEN:
- De Visbank, Herkingen
- Restaurant, kantoor, winkel, woning
- Centrum, Nabij strand, jachthaven, vakantiepark, camping
- Bijzonderheden van object
- Code: PEKL 16006
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?