Spalstraat  5
Terug naar overzicht

Spalstraat 5, Hengelo (Gld)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Partycentrum Cafetaria Langeler te Hengelo (Gld) te koop
Ter overname wordt aangeboden Partycentrum Cafetaria Langeler te Hengelo (Gld). Dit is een bedrijf met een zeer rijke horeca historie die eeuwen teruggaat. Dat ervaar je ook direct als je het pand met de statige gevel en fantastische veranda ziet. Het horecabedrijf wordt al jaren geëxploiteerd door de familie Langeler, die het door gebrek aan opvolging nu wil gaan overdragen.

Het bedrijf bestaat uit een partycentrum, een restaurant (eetcafé), catering en een cafetaria. Omzet en resultaat is goed. Er is een zeer complete bedrijfsinventaris beschikbaar, welke in goede staat verkeert. In de grote zaal worden feesten verzorgd tot 250 personen. Het restaurant, de Gelagkamer, is het hart van het bedrijf. De ruimte is intiem en ondanks dat het van deze tijd is, is de sfeer van het verleden naar het heden voelbaar. De Eet- en IJssalon (cafetaria) is een verhaal apart. Hier wordt een uitstekend resultaat behaald en het staat zeer goed aangeschreven. Buiten een breed assortiment worden meeneemmaaltijden aangeboden. Ook worden er cateringactiviteiten op locatie uitgeoefend.

Indeling
Begane grond: Centrale hal/entree, restaurant/gelagkamer met circa 36 stoelen, grote zaal met panelenwand (circa 190 m² en 57 m²), eigen entree met garderobe, dubbele toiletgroep ten behoeve van de zaal en invalidentoilet, bedrijfskeuken, spoelkeuken, kantoorruimte, opslagruimte met koelcel, gang, cafetaria met circa 32 stoelen en 8 krukken met ingang aan de zijkant. Achter het pand een royale opslagruimte met koel- en vriescel (met achteringang).
Eerste verdieping: overloop, dubbele toiletgroep ten behoeve van het restaurant, 12 kamers, 3 toiletten en 3 douches.
Van een gedeelte van de eerste verdieping is eenvoudig een woning te maken, terwijl de kamerverhuur doorgang kan vinden.
Voor het pand ligt een overdekt terras op eigen grond.

Openingstijden
Cafetaria: dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur; woensdag gesloten
Restaurant: donderdag t/m zaterdag 17.00 tot 21.00 uur; zondag 16.00 tot 20.00 uur

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
Het pand is goed bereikbaar, gelegen in het centrum van het dorp. In de omgeving zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Huur pand
Er zal een huurovereenkomst conform het ROZ model met horecaclausule worden opgesteld met een looptijd van 5 + 5 jaar. Onderdeel van de huurvoorwaarden is een bankgarantie of waarborgsom ad drie maanden huur plus BTW.
Acht kamers op de eerste verdieping zijn verhuurd (met vergunning daartoe), met een huuropbrengst van € 1.680 per maand. Deze huurafspraken dienen door koper te worden overgenomen .

Medewerkers
In vaste dienst zijn twee medewerkers voor 38 uur, één voor 32 uur en zes met een 4-uren contract. Deze arbeidsovereenkomsten dienen door de koper te worden overgenomen.

Bestemming
Op het perceel rust de bestemming ‘centrum’ met de functieaanduiding ‘horeca tot en met categorie 3’.

Gunning
Verkoop/verhuur onder voorbehoud gunning verkoper/verhuurder

Vraagprijs goodwill/inventaris € 285.000
Huurprijs pand € 4.000 excl. BTW per maand

Kijk ook eens op de website: www.langeler-partycentrum.nl

Voor inlichtingen: Horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl
KLAASSEN HORECAMAKELAARDIJ
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?