Dorpsstraat  62
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 62, Hendrik-Ido-Ambacht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Vastgoed horecapand, inclusief woning te Hendrik-Ido-Ambacht te koop aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Het ligt in de Zwijndrechtse Waard, een deel van IJsselmonde. Hendrik-Ido-Ambacht telt 30.677 inwoners op 1 januari 2018 (CBS). Het is de sterkst groeiende gemeente in bewonersaantallen in de regio. Van de totale 2.190 bedrijven, zijn er in het jaar 2017 455 bedrijven in de branche Handel en Horeca.

Locatie
Gelegen in een woonwijk aan de bekende Dorpsstraat te Hendrik-Ido-Ambacht.

Parkeren
Vrij parkeren in de buurt. Voor de deur zijn vier parkeerplaatsen voor gebruik van gasten. Aan de achterkant bevinden zich parkeerplaatsen voor eigenaar en het personeel.

Afmetingen
De vloeroppervlakte is in totaal circa 400 m2 , waarvan verkoopvloer 180 m2 en keuken 32 m2. Er is veel berging aanwezig.

Elektrische installatie
De volgende installaties zijn aanwezig: C.A.I. aansluiting, rioolaansluiting, CV, Boiler, ADSL/Wifi, Afzuigkap, Airconditioning (3) en een luchtventilatie.

Vraagprijs pand / inventaris
De vraagtprijs bedraagt €595.000 incl inventaris. Splitsing tussen inventaris en pand later aan te brengen. Indien het pand van cafe´ de Landbouw wordt verkocht als transformatieproject, wordt het verkochte exclusief inventaris overgedragen.

Omzetindindicatie
€110.000,- in 2018.

Reden verkoop
Andere uitdaging

Bestemming
Het pand heeft een horeca/slijterij bestemming en tevens een woonbestemming. Het pand bestaat uit twee kadastrale nummers 62 en 62a. Het pand wordt aangeboden als horecabedrijf, maar tevens als ontwikkelingspand voor woningbouw. Gezien het kavel oppervlakte van 700 m2 met een bebouwde oppervlakte van circa 300 m2 is transformatie naar appartementen een reee¨le optie. De huidige eigenaren willen i.v.m. gezondheid en andere plannen het geheel verkopen.

Bouwjaar
Jaartal 1900

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Kenmerk: Pekl: 19.011

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?