Peelgebied 51
Terug naar overzicht

Peelgebied 51, Helmond-Deurne-Asten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Schitterende Bed & Breakfast aangeboden op de grens van Limburg en Noord-Brabant (gebied Helmond-Deurne-Venlo) in een zeer toeristische omgeving.

In de omgeving is veel te zien en te doen, zoals wandelen en fietsen in de prachtige natuur van de Peel, op bezoek in de gezellige dorpjes met terrassen en restaurants, pretpark Toverland, etc. Deze B&B wordt sinds 2010 geƫxploiteerd door de huidige eigenaren en is voorzien van alle luxe die men nodig heeft.

Voor de verhuur zijn 6 kamers (24 slaapplaatsen) aanwezig in verschillende afmetingen, geschikt voor 1 tot 3 personen en eventueel een kinderbed. Er is een gezellige ontbijtruimte welke 's avonds kan dienen als bar. De huidige eigenaren hebben een vaste klantenkring opgebouwd met een stabiele omzet maar willen wegens hun leeftijd de bed & breakfast en het registergoed graag overdragen.

U kunt er ook voor kiezen om hier te gaan wonen met een groot gezin, want het pand en bijgebouwen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van alle luxe zoals zwembad, sauna, weide, paardenstallen, etc.

Alle voorzieningen zijn nieuw of pas enkele jaren oud zodat u zonder verdere investeringen hier kunt beginnen.

Verdere informatie wordt uitsluitend in een persoonlijk gesprek gegeven.

Voor meer informatie of een bezichtiging belt u met horecamakelaar Eric Blokland, via 0653802081
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?