Zuidfront 2
Terug naar overzicht

Zuidfront 2, Hellevoetsluis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - Aquarius - 16.039

Klaassen Horecamakelaardij mag u dit nieuwbouwproject te koop aanbieden welke is gesitueerd op de kop van de havenmond in Hellevoetsluis. Één van de mooiste plekjes van Zuid-Holland, aan de rand van het Haringvliet. Voor dit project zijn we op zoek naar een partij die het vastgoed wil overnemen en de mogelijkheden die dit unieke project biedt verder uitwerken. De koopprijs voor het vastgoed zal in overleg met de pandeigenaar worden overeengekomen.

Het object heeft een voetprint van circa 635 m² en is volledig op eigen grond gesitueerd. Op deze plek mag een hotel - restaurant worden gebouwd. Er kunnen op de eerste etage en tussen de schuine kappen tussen de 48 en 60 hotelkamers worden gerealiseerd afhankelijk van afmetingen en afwerkingsniveau. Op de begane grond is er dan nog een horeca ruimte beschikbaar van circa 635 m². Uiteraard zijn andere indelingen mogelijk.

Terrasmogelijkheden: Aan de zijkant van het pand is een terras van ca 1400 m² . Bij de Gemeente kan een vergunning worden aangevraagd om een strandje aan te leggen. De Gemeente Hellevoetsluis staat hier positief tegenover

“Je krijgt maar één keer de kans om het pand van je buurman te kopen”. Zo krijgt je ook maar één keer de kans om een stuk grond te kopen op een unieke locatie. Hoewel aan deze informatie geen rechten kunnen worden ontleend mag het duidelijk zijn dat dit project een zeer goed rendement kan bewerkstelligen.

Wilt u deze exploitatie met vastgoed overnemen, meer informatie, een uitgebreidere brochure of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl.

Voor kandidaten met voldoende ervaring en financiële armslag bestaat ook de mogelijkheid om in gesprek te komen met de projectontwikkelaar/bouwer om het object te huren. Invulling kan dan volledig naar de wens van de exploitant/huurder

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele
onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


*Bij Eye-Move korte omschrijving:
Info: Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, 06-53148902.


KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill : Nader overeen te komen.
Vraagprijs vastgoed : Nader overeen te komen.
Omzetindicatie : Een zeer goed rendement is te bewerkstelligen.


TREFWOORDEN:
- Hotel Restaurant Aquarius, Hellevoetsluis
- Nieuwbouw, terras
- Toeristische vestingstad, jachthavens, hippe en trendy stad
- Veel vierkante meters met mogelijkheid nieuwbouw hotel restaurant
- Goed bereikbaar per auto en een grote parkeerplaats naast het object/kavel.
- Ligplaats voor jachten.
- Code: PEKL 16039

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?