Zeegat 2
Terug naar overzicht

Zeegat 2, Hellevoetsluis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Vastgoedmakelaardij mag u dit dubbele horecapand met twee woningen te koop aanbieden. Deze zaak is gesitueerd op 150 meter afstand van Haringvliet te Hellevoetsluis.

“Je krijgt maar een keer de kans om het pand van je buurman te kopen”. Zo krijgt je ook maar een keer de kans om een uniek stukje bedrijfsonroerendgoed te kopen op een unieke locatie. Voor deze zaak zijn wij op zoek naar een partij die het vastgoed wil overnemen (geen huuroptie), met mogelijkheden om dit unieke project verder uit te werken. Denk hierbij aan een ander concept invulling dan de huidige cafe formule.

Cafe de Dijk
Cafe de Dijk is een gezellig muziekcafe, waarbij een huiskamergevoel gecreeerd wordt voor de gasten en er regelmatig zangers komen optreden. De leistenen vloer is geheel met vloerverwarming verwerkt, voor een aangenaam gevoel. Tevens zijn er gokkasten en een pooltafel aanwezig voor extra vermaak van de gasten. De ruime keuken met diverse apparatuur, opslag en de inloopkoeling geven een prettige werkomgeving.

Woning
Boven de horecaruimte is een ruime woning aanwezig, met drie slaapkamers. In het centrale punt van de woning is het plafond hoog en heeft de ruimte een entresolverdieping, waardoor het een sfeervol en speels karakter heeft. Tevens is er een tweede woning met een slaapkamer aanwezig, deze woning is via het cafe te bereiken.

Terrasmogelijkheden
Aan de voorzijde van het pand is een terras met ca. 50 zitplaatsen. Aan de achterzijde is er een tweede terras aanwezig, dat gedeeltelijk overkapt is.

Parkeren
Voldoende parkeermogelijkheid op de ruime parkeerplaats voor de deur, tevens vrij parkeren.

Afmetingen
Kaveloppervlakte van circa 543 m2. Het pand is volledig op eigen grond gesitueerd. Meer informatie kunt u hierover vinden onder ‘Plattegronden’ in de brochure.

Hoewel aan deze informatie geen rechten kunnen worden ontleend mag het duidelijk zijn dat dit object een zeer goed rendement kan bewerkstelligen, naast een heel prettige woonomgeving.

Wilt u deze exploitatie met vastgoed overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris/goodwill: op aanvraag
Vraagprijs vastgoed: € 635.000 kk
Historie omzetcijfers: op aanvraag

TREFWOORDEN:
- Cafe De Dijk
- Wonen / werken
- Toeristische vestingstad, jachthavens, hippe en trendy stad
- Veel vierkante meters met veel mogelijkheden
- Goed bereikbaar per auto en een grote parkeerplaats voor het object
- Ligplaats voor jachten op 150 m.
- Code: PEKL 18038

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?