Centrum 0
Terug naar overzicht

Centrum 0, Hellevoetsluis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19049E
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Discreet ter overname: Bistro in de oude vesting Hellevoetsluis
Het getoonde adres is van Klaassen Horecamakelaardij B.V. in Rotterdam.

Locatie
Hellevoetsluis is een historische stad op Voorne-Putten. Gelegen aan het Haringvliet met zicht op de bekende sluizen en het zeehondenopvangcentrum. In de omgeving o.a. de plaatsen Oostvoorne, Brielle en veel campings. De gemeente telt per 1 januari 2019 40.049 inwoners en heeft een oppervlakte van 46,14 km² (waarvan 14,6 km² water!). Het hele jaar door zijn er evenementen die voor iedereen wat te bieden hebben. De evenementen vinden plaats op verschillende plekken in de historische vesting van Hellevoetsluis en zijn meestal gratis te bezoeken. Het hele jaar door bezoeken vele toeristen deze historische vestingstad. De bistro ligt in de buurt van de bekende vakantieparken Cape Helius en City Romana.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert het bedrijf al vele jaren en gaat een uitdaging buiten de horeca aan.

Potentie
Op deze gezellige plek kunt u profiteren van de omgevingsfactoren en heeft u toch geen absurde huurkosten. De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf als eetcafé. Welk ander concept u ook bedenkt: een koffieconcept, specialiteiten restaurant, lunchroom, succes gegarandeerd op deze gewilde locatie in het centrum van Hellevoetsluis. Het concept van de huidige eigenaar kan natuurlijk ook voortgezet worden. De huidige eigenaar is alleen tijdens het diner open en genereert daarmee een omzet rond de € 210.000 per jaar. Uitbreiding met lunch genereert al snel meer omzet. Huidige ondernemer maakt helemaal geen gebruik van social media of online platforms. Hiermee kan de naamsbekendheidken omzet snel verhoogd worden.

De Bistro
Voor de deur een terras met 20 zitplaatsen. Bij binnenkomst valt direct de gezellige inrichting op. In de huidige opstelling zijn er zo’n 40 zitplaatsen. Achter in de zaak is de keuken gevestigd. Voorzien van alle benodigde apparatuur. Achter de keuken nog een magazijn voor opslag. Hier staan ook koel en vriescel. In de keuken is de trap naar de bovenverdieping. Hier zijn twee kamers en een natte ruimte. Met een paar kleine ingrepen kan deze geschikt gemaakt worden voor bewoning. Nu is deze ruimte in gebruik voor opslag.

Parkeren
Volop parkeergelegenheid in de omgeving.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of derden. Het bedrijf beschikt over een exploitatie vergunning en een drank & horecavergunning. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam te stellen. Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf maandag tot en met zondag open van 07.00 tot 01.00 uur. Met het nieuwe horeca convenant zijn wellicht openingstijden op vrijdag en zaterdag tot 02.00 of 03.00 uur mogelijk.


Huidige openingstijden
Maandag tot en met zondag 17.00 – 22.00 uur.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1725,-- per maand, er wordt geen BTW in rekening gebracht
Omzetindicatie: € 210.000,- per jaar (alleen open voor het diner)
Vraagprijs huurdersbelang, inventaris, handelsnaam, website e.d. € 75.000,-

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl Vanwege discretie verstekken wij aanvullende informatie alleen in een persoonlijk gesprek. De foto’s zijn ook niet van deze locatie.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?