Julianastraat 18A
Terug naar overzicht

Julianastraat 18A, Heikant

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Heikant is een klein dorp onder vestingstadje Hulst. Aan de doorgaande weg is dit pand gelegen op een perceel van 285 m².
Verkopers hebben voor hun huidige bedrijf hier een take-away restaurant geëxploiteerd. Om aan alle eisen te kunnen voldoen is er in de grote ruimte een enorme afzuiginstallatie en het geheel is keurig betegeld.

Verder is er bij binnenkomst een verkoopcounter, toiletruimte en er is voldoende ruimte voor administratie en kantoor. Behalve de enorme afzuiging, waarvan de motor en pijp op het dak zijn gemonteerd blijft er nog een rvs spoelwerkbank met een douchekraan achter als inventaris.

De overige apparatuur is door verkopers meegenomen. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan in deze ruimten etenswaren te nuttigen voor verkoop. Vandaar dat dit pand zich uitstekend leent voor een concept van bezorgen en/ of take away. Zowel de elektrische, als de gasvoorziening zijn hier op berekend.

Het geheel is zeer goed onderhouden en er is voldoende bergruimte. Voor een uitgebreide presentatie klikt u rechtsboven op brochure, waar u meer informatie kunt vinden. De mogelijkheid bestaat een zeer fraaie woning aan de overkant van de straat aan te kopen.

Huurprijs op aanvraag.


Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman.
b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?