Kerkstraat 3
Terug naar overzicht

Kerkstraat 3, Heesch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Optie

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Restaurant De Waard
Kerkstraat 3
5384 KA Heesch

Algemeen
Klaassen Vastgoedmakelaardij BV biedt te koop aan restaurant de Waard te Heesch met onroerend goed. Aan de Kerkstraat in Heesch, in een royaal pand, is restaurant de Waard gelegen. Restaurant de Waard is een goed bekend staand restaurant. Het restaurant beschikt over een restaurantgedeelte met ca. 60 zitplaatsen, een grote zaal op de begane grond, een zaal op de verdieping, terras en een ruime bovenwoning. In het restaurant zijn de mooie tafels ingedekt met echt linnen en de rust en ruimte maken de sfeer huiselijk en knus. De zalen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Het pand staat op een royaal perceel van ca. 818 m2 en is ruim van opzet. Hierdoor is het bedrijf geschikt voor verschillende concepten.

Indeling
Via een tochtportaal komt u in de verkoopruimte. De verkoopruimte bestaat uit een aperitiefgedeelte met openhaard en het restaurantgedeelte met verschillende zitplaatsen. De verkoopruimte beschikt over eigen toiletten. In de verkoopruimte is een doorgang naar de keuken of naar de zaal. De zaal is zeer ruim van opzet middels afscheidingswanden naar wens in grootte aan te passen. De zaal beschikt over een eigen bar, eigen ingang en toilettengroepen. Naast de zaal is een kleine serre en terras met ca. 30 zitplaatsen. De keuken is voorzien van alle gemakken en beschikt over een separate spoelkeuken en opslagruimte. Op de eerste verdieping is een zaal met eigen bar en toilettengroepen en een ruime bovenwoning. De opgang naar de zaal beschikt over een traplift. De bovenwoning bestaat uit woonkamer, keuken, badkamer, tussenkamer en 3 slaapkamers. De bovenwoning is bereikbaar middels een eigen opgang en een opgang via het restaurant.

Locatie
Het object is gelegen in het de kern van Heesch, aan de Kerkstraat. Kern Heesch heeft een totale oppervlakte van 509 hectare land (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 965 adressen per km2. Heesch heeft ca. 13.415 inwoners (Bron: allecijfers.nl)

Personeel
Geen verplichting

Verplichtingen
Brouwerij: Nee
Drankengroothandel: Nee
Speelautomaten: Nee
Leveranciers: Nee
Leasecontracten: Nee

Bestemming
Bestemmingsplan: Bestemmingsplan De kommen van Bernheze
Enkelbestemming: Horeca
Functieaanduiding: Specifieke vorm van Horeca – middelzware horeca

Kadaster
Kadastrale aanduiding: Heesch A 6606
Kadastrale grootte: 784 m2
Omschrijving: Bedrijvigheid (Horeca)

Kadastrale aanduiding: Heesch A 6607
Kadastrale grootte: 34 m2
Omschrijving: Bedrijvigheid (Horeca)

Woning
Er is een ruime bovenwoning aanwezig met woonkamer, keuken, badkamer, tussenkamer en 3 slaapkamers. De bovenwoning is bereikbaar middels een eigen opgang en een opgang via het restaurant.Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nlCode: MIKL 3940
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?