Kanaaldijk 30
Terug naar overzicht

Kanaaldijk 30, Heerde

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop: de bedrijfsexploitatie Bistro Voldaan te Heerde!

Bistro Voldaan is landelijk gelegen tussen Heerde en Wapenveld. Het betreft een karakteristieke vrijstaand gelegen (horeca)bedrijfspand met uitzicht over het Apeldoornsch kanaal.

Bistro Voldaan staat bekend om haar pure gerechten, verrassende wijnen en een warme sfeer. De naam zegt het al. Na een gezellige avond eten en drinken bij Bistro Voldaan in Heerde, loop je met een voldaan gevoel de deur uit! Naast een mooie a la carte kaart is het bij bistro Voldaan ook mogelijk om diverse arrangementen af te spreken. Dit kan aan de zaak maar Bistro Voldaan verzorgd ook de catering.

Ook voor feestjes is Bistro Voldaan de ideale locatie in Heerde! Het restaurant beschikt over een mooi terras en daarnaast een aparte ruimte voor een feestje in verschillende groepsgroottes. Van een verjaardagsfeestje, babyshower tot bruiloften en bedrijfsfeesten, niks is te gek! Bistro Voldaan biedt met zijn restaurant, terras en feestlocatie de ideale plek voor feestjes in Heerde en omgeving.
Heerde is een dorp en gemeente in de provincie Gelderland, in de streek Veluwe. De gemeente Heerde ligt ten noordoosten van Epe en grenst in het westen aan de A50. De gelijknamige hoofdplaats ligt in het Zuiden van de gemeente.

Recreatie en toerisme vormen een belangrijke bron van inkomsten in de gemeente. Er zijn jaarlijks 220.000 overnachtingen van toeristen. De plaats is populair bij jonge gezinnen en oudere stellen. De gemeente leent zich voor wandelen en fietsen en kent in de directe omgeving vele fiets- en wandelroutes door de bosrijke en heiderijke omgeving op de Veluwe en in de gemeentebossen.

Belendingen
Met name veel groen, vrijstaande woningen en een kanaal.

Parkeren
Parkeermogelijkheden zijn er op eigen terrein.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen.

Huurtermijn
5 plus 5 optie jaren. Afwijkende termijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) voor het eerst één jaar na ingang huuringang.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betaling
Per maand vooruit.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever. Per direct mogelijk.

Huurprijs
De huurprijs van het horecabedrijfsobject bedraagt € 24.620,00 per jaar, exclusief 21% BTW.
De totale huur bedraagt € 45.500 per jaar, de huurinkomsten van de studio's zijn ca. € 20.880,--, waardoor de huur voor de bedrijfsruimte ca. € 24.620,-- per jaar bedraagt.

Het gehele pand is in verhuurde staat te koop (als belegging). Vraag de makelaar naar de voorwaarden.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de inventaris en goodwill bedraagt
€ 95.000,--

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl.


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?