Raadhuisstraat 58A
Terug naar overzicht

Raadhuisstraat 58A, Heemstede

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Tante Bep – Raadhuisstraat 58 A, HeemstedeMidden in het centrum van Heemstede bieden wij u met trots een uniek object aan. Tante Bep is een uitermate gezellig en sfeervol familierestaurant met een shared dining concept vol met heerlijke gerechten uit de wereld keuken, gelegen in Heemstede.Tante Bep is prachtig ingericht en heerlijk ruim opgezet, waardoor er een aangename en rustige sfeer heerst. Je kunt aan alles zien dat de eigenaren er niet alleen jarenlang met liefde en plezier aan gewerkt hebben maar er ook echt continu voor gezorgd hebben.Tante Bep is een dan ook uitgegroeid tot een lokaal begrip

De Raadhuisstraat bevat naast een aantal populaire HORECA ondernemingen ook een goede en gevarieerde selectie aan winkels en boetieks en vormt hiermee de winkelstraat van Heemstede. De gemeente Heemstede staat er daarnaast om bekend dat het een van de welvarendste gemeentes van Nederland is.

Tante Bep biedt in de huidige opstelling plaats aan circa 48-60 gasten en in de zomer biedt het heerlijk zonnige terras plaats aan nog eens tot 40 gasten. De totale capaciteit komy hiermee uit op circa 90 zitplaatsen.

Openingstijden:

Maandag’s gesloten

di-zat 12:00 - 22:00

zo 17:00 – 22:00

Oplevering - in overlegPersoneel - Er is geen sprake van overname personeel.Huur - 2950,-€ per maand, bij aanvang drie maanden borgstelling.Omzet indicatie: op aanvraagParkeren: De Raadhuisstraat in Heemstede is betaald parkeren tot 1800, de omliggende straten hebben vrij parkeren.

Vraagprijs overname exploitatie: 189.000,-

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Bij eventuele afwijkingen kan hierop dan ook geen aanspraak worden gemaakt.

Bent u een ondernemer met visie, die durft te investeren in een toekomst in deze unieke winkelstraat?

Zowel de aantrekkelijke overnameprijs als de huurprijs maken dit object een bijzonder interessante investering.Wij verzoeken u alleen te reageren indien u over voldoende eigen vermogen voor dit object beschikt, een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het verstrekken van aanvullende informatie, maakt onderdeel uit van onze procedure.Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met:Bedrijfsadviseur Mike Mali

Mobiel: 06-24440975

Email: m.mali@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?