Spekstraat 6
Terug naar overzicht

Spekstraat 6, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Streetfood restaurant Graffiti Kitchen & Bar ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij

Gelegen in hartje centrum van Haarlem, ligt aan de Spekstraat, Graffiti Kitchen & Bar. Het restaurant is gevestigd in een authentiek pand en in combinatie met de graffiti op de binnen muren, krijgt de exploitatie gelijk een trendy stoere uitstraling.

Ligging:
De straat staat bekend om een grote variëteit aan horecagelegenheden en trekt zodoende ook veel publiek. Met de Grote Kerk, de Grote Markt en het Frans Hals museum - Hal praktisch voor de deur is het voor de vele bezoekers, veelal ook toeristen, een perfecte buurt om te lunchen of een hapje te eten. Op loop- en zicht afstand ligt de hoofd winkelstraat van Haarlem, namelijk de Grote Houtstraat.

Concept:
De onderneming is opgericht in 2019, maar helaas door persoonlijke omstandigheden is de ondernemer niet in staat is de onderneming voort te zetten. Voorheen zat restaurant Pluimage in het pand gevestigd. Bij start van de onderneming is de binnenkant gerestyled en door de streetart straalt het object een hip en internationaal gevoel uit.

Openingstijden:
Het restaurant is geopend tot van 12.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend tot 00.00 uur. Op maandag is het gesloten.

Indeling:
Via de entree aan de voorzijde van het pand kom je het restaurant binnen aan de linkerzijde. Het is een lange ruimte met aan weerszijden tafels opgesteld voor 4 personen. Op ongeveer 2/3 aan de linkerzijde van het restaurant bevindt zich de logisch geplaatste bar.

Achter de bar loopt het restaurant nog door waar men heerlijk van een cocktail kan genieten. Aan de rechterzijde bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten. De ruime keuken is toegankelijk via een deuropening rechts achterin het restaurant.

Capaciteit:
Het restaurant biedt ruimte aan ca. 70 gasten en heeft een terras aan weerszijden van de straat met nog eens ca. 26 plaatsen. De totale oppervlakte aan verkoopruimte is 120 m². In totaal is het object 200 m².

Verplichtingen:
Het bedrijf is vrij van leveranciers- en afnameverplichtingen. Ook is er geen personeel dat overgenomen dient te worden.

De inventaris is in goede staat. Er zijn geen bruikleen- / leasecontracten.

Bijzonderheden:
- A1 locatie in de binnenstad van Haarlem
- Met een terras
- Sfeervol pand en trendy uitstraling
- Veel potentie

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 139.000,-

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
ca. € 50.000,- per jaar, niet BTW belast

Per direct te aanvaarden.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?