Rozenstraat 163
Terug naar overzicht

Rozenstraat 163, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Midden in hartje Haarlem, gelegen op de Rozenstraat 163, direct naast het stationsplein ligt een unieke locatie voor een afhaal-en bezorg formule.

Pal naast het station van Haarlem Centraal, gelegen in de sfeervolle en gezellige buurt de Oude Stad, bekent om het relatief hoge aantal jonge inwoners. Naast alle reizigers komen hier dagelijks ook grote getale dagjesmensen langs die de vele bezienswaardigheden en evenementen van Haarlem komen bezoeken.

Ook ligt er een populaire parkeergarage vlakbij aan de overkant van het stationsplein. In de directe omgeving bevinden zich een aantal toonaangevende HORECA gelegenheden en bevindt zich op een steenworp het Casino van Haarlem.

De centrale ligging van de Rozenstraat maken het een ideaal aanloop en vertrekpunt voor afhalen en bezorgen.

Santen Bezorgt is gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van kwalitatief hoog en heerlijk vers bereid Nederlands en Internationaal eten en is een begrip in de regio Haarlemmermeer.
De locatie op de Rozenstraat is recentelijk volledig ingericht en de boedel verkeerd in een meer dan uitstekende, in een zo goed als nieuw staat, zeg maar en voldoet uiteraard aan alle geldende eisen.

Oplevering - in overleg

Personeel - Er is geen sprake van overname personeel.

Huur - 1250,-€ per maand, bij aanvang drie maanden borgstelling.

Vraagprijs overname exploitatie: 79.000€ - Nu in prijs verlaagd.

Meer informatie? Neem contact op met Michael Mali via 06-2444 0975 of via m.mali@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?