Lange Veerstraat 15
Terug naar overzicht

Lange Veerstraat 15, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
(VIS) RESTAURANT CENTRUM HAARLEM

Het enige echte visrestaurant in Haarlem “ Barend” gevestigd aan de Lange Veerstraat 15 heeft besloten zijn toekomst in een ander land voort te zetten. Het charmante en sfeervolle restaurant met een oppervlakte van c.a. 90m2 is gevestigd in een hoekpand en heeft daardoor een mooie raampartij.

De zaak heeft op dit moment 40 zitplaatsen, een centrale bar en een open keuken. Alles ziet er prima en goed onderhouden uit. In het keldertje is ruimte voor uw opslag. Voor de deur een klein maar fijn terras, welke door de aanwezige markiezen een gezellige indruk maakt.

En dat alles op nog geen 100 meter van de drukbezochte Grote Markt waar jaarlijks veel activiteiten worden gehouden op o.a. muzikaal en culinair gebied. Zo wie zo is Haarlem een zeer ondernemende stad waar altijd wel wat te doen is en ook vele toeristen aantrekt. Er wordt een prima omzet en rendement behaald, welke eenvoudig kan worden uitgebreid door de openingstijden te verruimen. Het restaurant is namelijk slechts 5 dagen per week geopend.

Het bedrijf kan vrij van verplichtingen worden overgenomen. Het is een horecabedrijf dat ideaal is voor een leuk enthousiast horecastel of compagnon schap dat met geen of weinig personeel zijn expertise wil laten zien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?