Kruisstraat 9
Terug naar overzicht

Kruisstraat 9, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
FANTASTISCH RESTAURANT BEDRIJF MET VEEL VOLUME!

Fantastisch restaurant met een totale oppervlakte van c.a. 225 M2 en een terras aan de voorzijde (20 zitplaatsen) en een terras/binnentuin (60 m2 en 40 zitplaatsen) aan de achterzijde! De locatie is top en ligt aan de Kruisstraat, de straat die iedereen die van en naar station Haarlem moet, zal doorkruisen en die autoluw is, waardoor men eerder spreekt van een voetgangers passage.
Tegenover u de Albert Hein en andere grote en kleine winkelmerken om u heen. Binnen beschikt men over c.a. 62 zitplaatsen, verdeeld over speels ingerichte hoeken en niveauverschillen. Aan uw rechterzijde een mooie klassieke bar met daarnaast de open keuken.

Zowel de chef als het bedienend personeel hebben hierdoor goed contact met de gasten. De zaak beschikt tevens over opslag en een kantoor en personeelsruimte op de eerste verdieping. Het is een mooie ruime zaak, die zowel in het huidige concept goed is op te volgen, maar zich ook prima leent om er andere horecaconcepten in te huisvesten. Na 10 fijne jaren en het recentelijk verkrijgen van een dochter, heeft het ondernemers echtpaar de wens geuit een veel kleiner horecabedrijf te willen starten.

De zaak is 5 dagen per week geopend en geeft geen invulling aan de lunch, behalve op vrijdag en zaterdag. Voor de nieuwe ondernemer zijn er dus nog voldoende mogelijkheden de omzet verder uit te breiden.

Bent u de nieuwe ondernemer, die op zoek is naar volume op een nog steeds in beweging zijnde omgeving?
Neemt u dan contact op met Hans Berg op telefoon 06 - 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl . Bezichtigingen en informatie alleen in overleg en op afspraak!
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?