Grote Houtstraat 170
Terug naar overzicht

Grote Houtstraat 170, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
HARTIG & ZOET

Grote Houtstraat Haarlem.

Wat een fantastische zaak, gelegen op een pracht locatie! Een gevarieerd bedrijf, zo verklapt ons ook al de naam “Hartig & Zoet”. Met Albert Hein als uw buurman, op het drukste stukje van de Grote Houtstraat, biedt deze ondernemer naast heerlijke koffie en drankjes alleen maar bakproducten aan uit eigen keuken. En dat proef je en dat ruik je! Heerlijk, zelfs het koekje bij uw koffie is zelf gebakken.

De zaak is ruim van opzet en heeft tevens een terrasje voor de deur met 18 zitplaatsen. Bij binnenkomst treft u rechts de bar/counter en dan loopt deze zaak lang door naar de open keuken.
Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 80m2 en biedt thans plaats aan c.a. 54 gasten. In de kelder bevinden zich een stukje opslag en de toiletruimte.

Al hoewel de huidige ondernemer de zaak nu al 10 jaar als dagzaak exploiteert, laat de vergunning meer mogelijkheden toe. Wellicht wilt u in de avonduren ook open zijn en tevens de maandag openstellen. De zaak is goed onderhouden en zeer compleet aan inventaris.
De reden van verkoop is dat de huidige exploitant na 10 jaar met veel plezier hier te hebben gewerkt, toe is aan een nieuwe en wat kleinere uitdaging.

Vraagprijs exploitatie: €85.000,-
Huurprijs: €2818,- ex. BTW per maand

Wenst u meer informatie, of wilt u overgaan tot een bezichtiging, neemt u dan contact op:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?