Generaal Cronjestraat  154
Terug naar overzicht

Generaal Cronjestraat 154, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Ricardoz Haarlem

GENERAAL CRONJESTRAAT 154 - 2021JN HAARLEM

Tapas restaurant “Ricardoz” is een tapas restaurant dat gevestigd is aan het eind van de lange winkelstraat, de Generaal Cronjestraat, gelegen in de sterk in opkomst zijnde Transvaalbuurt te Haarlem. Steeds meer jonge tweeverdieners, al dan niet met kinderen, uit Amsterdam en Haarlem hebben hier de afgelopen jaren hun eerste huis kunnen kopen.

Het tapas restaurant heeft een oppervlakte van c.a. 56 m2 op de begane grond met ongeveer 30 zitplaatsen. Voor de deur een opvallend terras met ook op dit moment 25 zitplaatsen. Boven het restaurant beschikt u tevens nog over een opslagruimte van c.a. 32 m2. De keuken en het restaurant zijn op zijn Spaans, vrij basic ingericht, maar voldoet prima om vanuit de open keuken/counter de tapas te bereiden met een kleine bezetting.

De ondernemers, een moeder en zoon, moeten helaas de zaak verkopen wegens gezondheidsredenen. Wij zijn op zoek naar jonge enthousiaste ondernemers, die met een beperkt budget toch een leuk eigen restaurant willen gaan opzetten. De zaak kan vrij van enige verplichting worden overgenomen.


Voor meer informatie belt u met Hans Berg, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of mail naar h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?