Donkere Spaarne 28
Terug naar overzicht

Donkere Spaarne 28, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
KOOKSTUDIO – ANNEX – CATERINGLOCATIE

Aan het prachtige Donkere Spaarne te Haarlem bieden wij een supermooie locatie ter overname aan, in gebruik en uiterst geschikt als kookstudio en cateringlocatie. Gezien de oppervlakte en logistieke inrichting van deze circa 400m2 bedrijfsruimte, zijn meerdere disciplines ook goed gelijktijdig uit te voeren.

Een oase van licht, in combinatie met monumentale en industriële kenmerken, geven deze stoere ruimte de mogelijkheid om zich als een kameleon aan te passen aan ieder gewenst concept en partij. Een bedrijfspresentatie, workshops, diners, lunches, wijnproeverij, receptie, vergadering of modeshow, walking diner alles is hier mogelijk.

De zaak is operationeel ingericht en beschikt over keukeninstallaties, kookeilanden, spoelkeuken, Wine & Dine-facilities en een lounge gedeelte. De opzet komt uit handen van 2 culinaire en bekende Haarlemse grootmeesters, die elders in de stad hun eigen brasserie/restaurant hebben geopend.

Bent u, de creatieve/culinaire duizendpoot die op zoek is naar een eigen cateringlocatie en kookstudio om zo een eigen identiteit en naam neer te zetten? Twijfel dan niet!

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl

Bezichtiging op afspraak.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?