Diakenhuisweg 1 21
Terug naar overzicht

Diakenhuisweg 1 21, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Als je Haarlem binnen rijdt via de A200 zie je het meteen liggen, het fantastische kantorencomplex genaamd Oostpoort Centre! In het gebouw zit een grote diversiteit aan bekende bedrijven en bied onderdak aan c.a. 500 werknemers. Ondanks de fantastische architectuur en ligging van het markante gebouw vlakbij het station, is er echter nog slechts 1 groot gemis en dat is de toevoeging van Horeca.

Inmiddels is er op de begane grond een grote unit van c.a. 150 m2 beschikbaar welke casco te aanvaarden is voor de realisatie van een warm, gezellig en sfeervol horecabedrijf dat voor de werknemers uit het gebouw, maar ook voor de bedrijven in de directe omgeving alsmede voor de buurtbewoners een ontmoetingsplek zal zijn.

Onze opdrachtgevers zijn met name op zoek naar de juiste gastheer en/of gastvrouw die voldoende ervaring en kennis heeft om hier een soort huiskamer te creëren waar men even gezellig kan bijpraten, een goed hapje kan eten en een lekkere kop koffie of glas wijn kan drinken. De minimale openingstijden staan gelijk aan de openingstijden van het kantoren complex, maar u kan en mag deze uitbreiden.

De zaak heeft naast de ingang van het kantoor namelijk ook een eigen ingang aan de zijgevel waar u ook een mooi terras kan neerzetten. Dus bent u op zoek naar “luxe” horeca waarbij u niet in de avonden en weekend hoeft te werken, reageer u dan op dit unieke aanbod.
Van de kandidaat ondernemers wordt verwacht dat zij over voldoende financiële middelen beschikken om de zaak goed in te richten en op te zetten.
Bij de juiste ondernemers zijn onze opdrachtgevers eventueel bereidt een financiële bijdrage te leveren in de realisatie ervan.

Vraagprijs goodwill/inventaris € 0,-
Huurprijs € 1.500,- per maand excl. BTW
Aanvaarding per direct!

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?