Zijlstraat 56 58
Terug naar overzicht

Zijlstraat 56 58, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CENTRUM HAARLEM – TOP RESTAURANT-BRASSERIE

Ik denk dat het restaurant "To Amuse" die wij in de verkoop hebben gekregen, zeker een plaats verdient in de top 3 van mooiste horecabedrijven in Haarlem. Kosten nog moeite zijn een aantal jaren geleden gespaard gebleven, om dit prachtige en bekende horecapaleis om te turnen naar een brasserie/restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt.

De totale oppervlakte op dit moment bedraagt c.a. 400m2 en biedt nog mogelijkheden om het geheel verder uit te breiden, of misschien wel te verdubbelen. Het restaurant is zeer compleet, heeft 2 verdiepingen, een imposante bar, een brasserie en restaurant gedeelte, private dining, open keuken, voorbereidingskeuken, opslag, personeelsruimte en een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand.

De zaak kan in principe vrij van verplichtingen geleverd worden. De reden tot verkoop ligt helaas in de privésfeer, meer kunnen wij er niet over zeggen. Zowel de omzet als de vraagprijs liggen beiden op het hogere niveau, waarbij wij specifiek willen melden, dat er over de telefoon geen informatie verstrekt zal worden.
Wij vragen alleen kandidaten die over aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen beschikken, te reageren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Berg, Klaassen Horecamakelaardij, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl

OMZET INDICATIE : OP AANVRAAG
VRAAGPRIJS : OP AANVRAAG
HUURPRIJS : € 10.000,- P.M.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?