Centrum Haarlem Discreet 0
Terug naar overzicht

Centrum Haarlem Discreet 0, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT CENTRUM HAARLEM (DISCREET)

Gelegen in het smalle pittoreske straatje de Schaghelstraat, niet ver van de Grote Markt, bevind zich al ruim 20 jaar dit bekende grillrestaurant. U waant zich in middeleeuwse sferen met kenmerken van kloosters en kastelen, maar zeker niet zo kil, maar vooral warm en sfeervol en altijd wel een plekje waar u in privacy kunt dineren. De zaak is fors met een flinke oppervlakte van c.a. 260m2 en c.a. 55 m2 aan overige facilitaire ruimtes.

De zaak heeft grote naamsbekendheid in en om Haarlem en mag met zijn ruim 20 jarig bestaan rekenen op een trouwe groep vaste gasten. Met c.a. 120 zitplaatsen binnen en c.a. 60 op de gezellige patio, hebben wij het over een volwaardig horecabedrijf met een hoge en constante omzet. In overleg is er zelfs een mogelijkheid om bij het bedrijf te wonen in een mooi appartement. Het bedrijf kent geen verplichtingen, behoudens de overdracht van enkele personeelsleden.

Na vele jaren heeft de ondernemer, die tevens eigenaar is van het pand, ervoor gekozen zijn bedrijf over te dragen aan nieuwe volbloed ondernemers, die voldoende aantoonbare ervaring en financiële middelen hebben om met nieuwe energie de zaak naar een nog hoger level te brengen. Verkoop geschied onder voorbehoud gunning van de opdrachtgever. Mocht u zich herkennen in bovenstaande aanbieding en profiel, neemt u dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en overige informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Berg, Klaassen Horecamakelaardij, direct bereikbaar op 06 – 51354528 of per mail naar h.berg@klaassenbv.nl

OMZET INDICATIE : € 700.000,-
VRAAGPRIJS : € 285.000,-
HUURPRIJS : € 5.500,- P.M.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?