Bakkerstraat 2
Terug naar overzicht

Bakkerstraat 2, Haarlem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Goedlopende buurt cafetaria De Roos ter overname aangeboden. De cafetaria heeft een goede locatie in de Rozenprieel, met relatief weinig directe concurrent in de buurt. Het is een nette, ruime snackbar met een drank- en horecavergunning en kansspelautomaten vergunning.

Ligging:
Cafetaria De Roos ligt op de hoek van de Bakkerstraat en de Esschilderstraat in de Rozenprieel in Haarlem. Rozenprieel is een gezellige volksbuurt gelegen tussen het centrum van Haarlem, het Spaarne en de Haarlemmerhout. De buurt kent een leuke mix aan bewoners en neemt de laatste jaren sterk toe in populariteit.

Daarnaast komen veel klanten uit de buurt Welgelegen, ten zuiden en westen van de Rozenprieel. Beide buurten kennen niet veel (horeca)bedrijven, wat de cafetaria een gewilde plek maakt als er even geen zin is om te koken.

Het object ligt vlakbij de Rustenburgerlaan, wat met zijn drukbezochte bushaltes een van de knooppunten is voor het binnenkomen van de stad. De cafetaria ligt op een kleine honderd meter lopen vanaf deze bushaltes, waardoor het voor de reiziger met trek een ideale stop is voor een snack.

Profilering:
Cafetaria de Roos is een allround snackbar. Haarlemmers weten niet anders dan dat er op deze locatie een snackbar zit. All ruim 40 jaar is hier namelijk een snackbar gevestigd en vanwege de hoek locatie springt het object goed in het oog, waardoor het begrip in de buurt is geworden en onder vele bewoners geliefd is. Naast de gebruikelijke patat, gefrituurde snacks en burgers kun je hier tegenwoordig ook terecht voor een kapsalon, Turkse pizza en verschillende schotels.

De doelgroep omvat voornamelijk buurtbewoners en busreizigers. Ook mensen die in het Frederikspark zitten zullen deze snackbar als een van de dichtstbijzijnde plekken vinden op hun telefoon wanneer zij zin krijgen in een snelle en lekkere snack.

Daarnaast heeft de cafetaria een bezorgservice, waarmee ze dankzij de centrale ligging heel Haarlem ten zuiden van het station middels de elektrische fiets van warme (of koude) snacks kunnen voorzien.

Verder is de snackbar voorzien speelautomaten waar de vaste gasten uit de buurt een gokje kunnen wagen onder het genot van een drankje en/of snack. Er is geen verplichting tot afname van de speelautomaten, maar het is voor de ondernemer wel een leuke bijkomstige inkomstenbron.

Openingstijden:
De cafetaria is iedere dag geopend vanaf het middag uur tot ca. 22.00 uur in de avond.

Indeling:
Via de entree in de hoek van het pand bereik je direct de strak ingerichte snackbar. Dankzij de hoekligging een grote raampartijen waarlangs tafels met stoelen staan is er veel lichtinval in de gehele zitruimte, welke plek biedt aan ongeveer 16 personen. Deze ruimte bestaat uit ongeveer 52 m2. Achterin deze ruimte bevinden zich twee speelautomaten en het toilet.

Over bijna de gehele lengte van het zitgedeelte loopt de lange (koel)toonbank gevuld met snacks. Achter deze toonbank bevindt zich alle professionele apparatuur om de snacks te bereiden. Ook zit hier de deur naar de gang die in gebruikt is als opslagruimte, welke doorloopt tot achterin het pand en daar de hoek naar recht omgaat tot een achteringang aan de Esschilderstraat. Deze opslagruimte is ongeveer 14 m2.

Naast deze gang bevindt zich nog een achterkeuken van ongeveer 14 m2, waar voorbereidingswerkzaamheden kunnen worden verricht en plek is voor nog meer opslag en keukenapparatuur. De totale oppervlakte van het object is ca. 84 m2.

Aantal verdiepingen: 1 (begane grond)

Verplichtingen:
- Het bedrijf is vrij van zowel leveranciers- als afnameverplichtingen.
- Ook zijn er geen verplichtingen tot overname van het kansspelautomaten (wel een leuke bijkomstige inkomstenbron).
- Vraag de Horecamakelaar naar eventuele personele verplichtingen.

De inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleengoederen/leasecontracten, die niet opgezegd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Goede locatie in de Rozenprieel
- Nette, ruime snackbar
- Drank- en horecavergunning en kansspelautomaten vergunning

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 99.500,--

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
ca. € 19.000,-- vrij van BTW

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?