Langeweg 11
Terug naar overzicht

Langeweg 11, Haaren

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Cafetaria – Eetcafé Bij Lucas
Langeweg 11
5076 AH Haaren

Nu in prijs verlaagd!!

Algemeen
Cafetaria – Eetcafé Bij Lucas is gelegen aan een drukke doorgaande weg in Haaren. Haaren is centraal gelegen dorp in de regio tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch en de gemeente telt ruim 14.000 inwoners. De zaak is ruim opgezet, met een ruime verkoopcounter, bakwand en vitrine. Naast de grote bar met zitgelegenheid is er nog plaats voor circa 30 personen. Daarnaast is er op het zonnige terras, op eigen grond, ruimte voor circa 16 zitplaatsen. Ook is er een ruime keuken aanwezig met alle benodigde apparatuur en een grote ingebouwde koelcel en vriescel. Het betreft hier een turn-key goedlopend bedrijf waar de huidige exploitant al vanaf 2011 met veel plezier werkt. Er is een ruime bedrijfsgebonden woning aanwezig met zowel een interne als externe ingang.

Indeling
Via het terras komt u direct binnen in de verkoopruimte met links de ruime verkoopcounter en bakwand. Verder naar achteren bevindt zich een ruime eetbar en is er voldoende zitgelegenheid. Achter in de zaak bevindt zich een afgesloten rookruimte met een ruime pui en ook de toiletten en de keuken bevinden zich hier. Aan de achterzijde van het pand is buiten een ruime binnenplaats ten behoeve van de woning en een ruime opslagruimte met overkapping.

Zitplaatsen
Zitgedeelte: 27 zitplaatsen
Eetbar: 10 zitplaatsen
Terras: 16 zitplaatsen

Oppervlakte
Verkoopruimte/ rookruimte: 86 m2
Keuken: 40 m2
Terras: 30 m2

Locatie
Cafetaria/ Eetcafé Bij Lucas ligt aan een drukke doorgaande weg in Haaren, enkele honderden meters van het centrum van Haaren. Voor de deur zijn gratis parkeerplekken.

Installaties
Koel- en vriescel
Vetvangput

Personeel
Geen verplicht personeel ter overname.

Verplichtingen
Geen verplichtingen.

Woning
Er is een woning aanwezig met een externe ingang, echter is er ook een interne ingang wanneer dit gewenst is. De woning bestaat uit een nette woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers.

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdagg: 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag / Zondag: 12.00 – 20.30 uur-Huurprijs bedrijfsgedeelte: € 2.000,00 per maand excl. BTW

-Huurprijs woning: € 850,00 per maand niet BTW plichtig (onderverhuurd)


Voor meer info: bedrijfsadviseur Ad Janse, 06 - 109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

Code: ADJA 2325
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?