Zesstedenweg 71
Terug naar overzicht

Zesstedenweg 71, Grootebroek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
TOTALE VRAAGPRIJS IS VERLAAGD! Te koop aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij: het vastgoed en de exploitatie van lunchroom en cafetaria Koomen te Grootebroek.

Lunchroom en cafetaria Koomen is een ruime zaak met binnen 40 zitplaatsen en een groot terras aan de achterzijde. Recentelijk is het gehele object opgeknapt en voorzien van nieuw inventaris. Ook zeer geschikt om te gebruiken als eetcafé, restaurant, snackbar, spare ribs formule, etc. Verder heeft het een bovengelegen appartement dat op het moment verhuurd wordt en eventueel ook als woning te gebruiken is.

Ligging:
Cafetaria en lunchroom Koomen ligt aan de drukke Zesstedenweg in Grootebroek. Dit is de doorgaande weg door Grootebroek. Het betreft een vrijstaand pand aan de authentieke lintbebouwing. Het object is dan ook gevestigd op een goede zicht locatie waar eventueel op eigen terrein kan parkeren, maar ook in de directe omgeving zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Verder heeft het object een verrassend langgerekte achtertuin op het zuiden, waar ook het terras is gevestigd. Heerlijk om op een zomerse dag te genieten van een hapje en een drankje.

De locatie is ook perfect geschikt voor catering activiteiten, zoals de lunchverzorging, of de borrelhap, vanwege het omringende industriegebieden in Stede Broec. En Enkhuizen ligt op zo'n 10 minuten rijden vanaf het object. Grootebroek is een dorp in de gemeente Stede Broec. Het aantal inwoners in gemeente Stede Broec is 21.734 in 2020.

Profilering:
Lunchroom en cafetaria Koomen is een ruim opgezette cafetaria c.q. lunchroom met heerlijke, ambachtelijk bereide koude en warme snacks, broodjes, salades, verse friet. Liefde en passie zijn daarbij het belangrijkste ingrediënten! Deze gezellige lunchroom is de perfecte plek om te relaxen met vrienden en familie, of nog een biertje te doen met collega's na het werk. Uiteraard kan er ook afgehaald worden.

De exploitatie heeft ook een drank- en horeca vergunning dus mag ook (binnen- en buitenlands gedestilleerde) alcoholische dranken schenken. Het is een ruime zaak (totaal ca. 130 m² begane grond), met binnen 40 zitplaatsen. Daarnaast heeft het een ruim terras aan de achterzijde met nog eens ruimte voor zo'n 80 zitplaatsen. Recentelijk is het gehele object opgeknapt.

De openingstijden zijn maandag t/m zondag van 11.30 - 21.00 uur. En mag volgens de vergunning tot 00.00 uur open zijn.

Verder heeft het object een bovenwoning dat verhuurd wordt als appartement. De opgang van dit appartement is gescheiden van de entree van de snackbar. De bovengelegen ruimte bestaat uit 2 slaapkamers, een ruime woonkamer + keuken en een badkamer. De extra gegenereerde inkomsten uit de verhuur van dit appartement zijn erg interessant.

Indeling:
Aan de linkerkant van het object zit de toegang tot het pand. Via een hal loop je rechts de lunchroom / cafetaria gedeelte in. De voorzijde van restaurant gedeelte is voorzien van verschillende grote ramen, waardoor er voldoende daglicht naar binnenkomt. Verder staan in dit gedeelte diverse tafels en stoelen opgesteld. In totaal 40 zitplaatsen.

Achterin bevindt zich de toonbank, vitrine, een kassa en de counter. Hierachter bevinden zich alle professionele apparatuur, zoals de bakwand, warme-, frituur gedeelte, grill platen, prachtige digitale menukaart en een professionele afzuiging. Aan de linkerzijde is de keuken te bereiken. Deze ruimte is voorzien van RVS werkbladen, een koude kant, een gasfornuis, professionele afzuiginstallatie en koel-/ vriescel. Ook zit hier een personeelsdoorgang naar het ruime terras. En aan de west kant van het pand bevindt zich een ruim opberghok c.q. opslag.

De geschieden dames- en heren toiletgroepen bevindt zich in de hal bij binnenkomst. Hier zit ook de opgang naar het bovengelegen appartement. In het appartement zit aan de rechterzijde een slaapkamer, vervolgens de woonkamer met open keuken en aan de linkerzijde nog een slaapkamer en de badkamer + opberghok.

Oppervlakte:
Het totale object heeft een totale oppervlakte van ca. 213 m². De begane grond, waar het horecabedrijf is gevestigd, heeft een oppervlakte van 130 m², waarvan circa 80 m² verkoopruimte. De oppervlakte van het appartement is in totaal circa 83 m².

Kadaster:
Kadastraal bekend Gemeente Stede Broec, sectie B, nummer 2106 & 94. Totale oppervlakte excl grasveld achtertuin is ca. 318 m2

Verplichtingen:
Het bedrijf is vrij van leveranciers- en afnameverplichtingen. Ook zijn er geen personeelsleden die rechtswege overgenomen dienen te worden.

De inventaris is in goede staat. Er zijn geen bruikleengoederen / leasecontracten die niet opgezegd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Vrijstaand pand
- Incl. een verhuurde bovenwoning met eigen opgang.
- Recentelijk verbouwd en gerenoveerd
- Ligging pand aan doorgaande weg
- Eigen parkeerplaatsen

De vraagprijs voor het registergoed en de bedrijfsexploitatie bedraagt in totaal:
€ 495.000,-- k.k.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor meer informatie wordt verwezen naar brochure welke hierboven te downloaden is.

Voor meer info:
Jamie Kleijne: 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl

Download de brochure hierboven in de button 'brochure'
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?