Paterswoldseweg 566-568
Terug naar overzicht

Paterswoldseweg 566-568, Groningen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Cafetaria/snackbar te koop in de stad Groningen.

Paterswoldseweg 566-568

Double FF bestaat al meer dan 25 jaar. Ooit gestart in hartje Leeuwarden, waar vanuit de oudste vestiging van Double FF nog steeds klanten worden bedient. Tegenwoordig heeft Double FF meerdere vestigingen in Noord-Nederland en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een historie in de fast food, maar met een unieke touch en een vernieuwend concept. Het bieden een snelle service en producten van hoge kwaliteit zij belangrijk. Ze werken hiervoor samen met lokale leveranciers. Zo bieden ze hamburgers van 100% rundvlees met een unieke eigen topping. Niet zomaar een hamburger, maar een burger van de beste kwaliteit. Bovendien kunnen klanten in een aantal vestigingen een vers frietje halen: elke dag worden aardappelen gewassen en gesneden. Dit verse frietje is ook één van de hardlopers, naast de wraps en de hamburgers. Uiteraard bieden ze ook de reguliere frietjes aan en hebben ze een breed assortiment aan snacks.

De vestigingen van Double FF hebben allen een unieke look en een eigen design. Geen uitstraling van een reguliere snackbar, maar een plek waar je fijn kunt eten, een latte machiato kunt drinken of een tijdschrift kunt lezen.
En ze zijn er altijd voor je: elke dag van de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Naast de passie voor eten en oog voor kwaliteit, zijn ze ook nog eens snel. Bestel je eten in één van onze winkels, dan mag je het eten binnen een paar minuten verwachten. Het draait alles om de juiste timing. Wil je het eten toch meenemen, dan zorgen ze ervoor dat het goed wordt verpakt.
Bezorgservice

Mocht het een keertje niet lukken om langs te komen; ze bezorgen ook. Bestel je via onze eigen site of via de special ontwikkelde app voor je smartphone, dan krijg je daar gratis (1x) drinken bij. De bezorgers zijn herkenbaar aan de Double FF kleuren en rijden op een herkenbare scooter. De pool aan bezorgers is groot en je eten daarom op tijd. Lekker (s)mak(k)elijk!

De eigenaren van alle Double FF vestigingen wonen in Leeuwarden. Er zijn 3 vestigingen in Leeuwarden en 1 in Groningen. Het reizen van Leeuwarden naar Groningen wordt hun teveel. Vandaar dat ze hebben besloten om afscheid te nemen van de vestiging in Groningen.
Een unieke kans om een goed lopende cafetaria over te nemen.

De omzetgegevens zijn inzichtelijk en zijn ruim boven de € 325.000.
De omzet wordt verkregen in de cafetaria voor 60% en 40% wordt bezorgt d.m.v. scooters.
Een speciale app is hiervoor ontwikkeld voor bezorging.

Zitplaatsen ca. 40
Zitplaatsen terras ca. 12.

Openingstijden zijn:
Maandag 16:00 — 22:00 uur
Dinsdag 11:00 – 22:00 uur
Woensdag 11:00 – 22:00 uur
Donderdag 11:00 – 23.00 uur
Vrijdag 11:00 – 23:00 uur
Zaterdag 11:00 – 23:00 uur
Zondag 11:00 – 23:00 uur

Vraagprijs € 165.000,-
Huur van het pand is € 2100,- per mnd excl.

Voor meer informatie:
Klaassen Horecamakelaardij BV, 033 258 13 30
J. Elslo
06 - 129 39 189
j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?