Horecabedrijven Gezocht! 1
Terug naar overzicht

Horecabedrijven Gezocht! 1, Groningen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Horecabedrijven Gezocht!

Namens onze zoekende relaties komen wij graag met u in contact.

Wij zijn op zoek naar verschillende horecagelegenheden in Stad en Ommeland voor ons zoekende netwerk. Momenteel zoeken wij gericht naar hotels, restaurants, cafetaria's en ijssalons. Aanvragen concentreren zich op de binnenstad van Groningen en de grotere plaatsen in de provincie.

Loopt u al een tijdje met de gedachten om uw bedrijf te verkopen?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag eens langs voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Klaassen Horecamakelaardij is al twintig jaar een specialist in de branche. Klaassen is de enige onafhankelijke horecamakelaar met een goede landelijke dekking. In heel het land wonen en werken de makelaars en bedrijfsadviseurs, werkzaam in hun eigen regio. Zij hebben elk een eigen netwerk, kennis van de plaatselijke horeca en een gedegen ondernemersachtergrond. De jarenlange ervaring binnen de organisatie zorgt ervoor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject bij Klaassen terecht kunt.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met onze horeca adviseurs van Klaassen Horecamakelaardij,
dhr. J. Elslo,
06 - 129 39 189,
j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?