Dorpsstraat 4
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 4, Groesbeek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Huis Valois
Dorpsstraat 4
6562 AB Groesbeek

De zeer scherpe vraagprijs is op aanvraag !

Algemeen
Huis Valois is een turn-key horecabedrijf gelegen te Groesbeek, op een mooie zichtlocatie aan de drukke doorgaande weg door het centrum. Het pand heeft een karakteristieke uitstraling, versterkt door het zonnige terras aan de voorzijde. De inrichting is sfeervol, in de basis ‘bruin’ met trendy elementen. De keuken zeer compleet ingericht, verder is er voldoende magazijnruimte beschikbaar.

Gasten kunnen bij Huis Valois terecht voor een hapje en/of een drankje. Op de menukaart staan heerlijke gerechten, die ook nog eens zeer betaalbaar zijn. De prijs/kwaliteit-verhouding is meer dan uitstekend, dit wordt ook bevestigd middels de zeer positieve ervaringen die te lezen zijn op de beoordelingssites. Vanwege de beperkte openingstijden (woensdag t/m zondag v.a. 17.00 uur) is nu al respectabele omzet gemakkelijk te verhogen.

Indeling
De verkoopruimte is in L-vorm, met een prachtige bar als blikvanger. De indeling is vanwege de hoogteverschillen speels. De keuken bevindt zich achter de bar. Het pand is onderkelderd.

Zitplaatsen
Bar: 10 zitplaatsen
Restaurant: 45 zitplaatsen
Terras: 40 zitplaatsen
Oppervlakte
Totaal: ca. 165 m2
Verkoopruimte: ca. 100 m2 (incl. bar)
Terras: ca. 50 m2

Locatie
Centrum Groesbeek, aan drukke doorgaande weg

Installaties
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig

Personeel
N.o.t.k.

Verplichtingen
Drankafnameverplichting uit hoofde van de huurovereenkomst

Vergunning
Alle noodzakelijke vergunningen zijn aanwezig. Er zijn geen aanschrijvingen tot wijziging en/of intrekking van deze vergunningen

Bestemming
Exploitatie van huidige horeca-onderneming is toegestaan

Woning
Niet aanwezig

Openingstijden
Woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Maandag en Dinsdag gesloten.
Huurovereenkomst

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.375,00 per maand excl. BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Servicekosten
Eventuele servicekosten van de VVE betrekking hebbend op het gebruik van het gehuurde zullen aan huurder in rekening worden gebracht.

Opleverdatum
Aanvaarding kan in overleg geschieden

Huurperiode
De huurperiode bedraagt vijf, plus vijf huurjaren, vervolgens voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van één jaar.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW)
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?