Slijkstraat 1
Terug naar overzicht

Slijkstraat 1, Groede

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In wat ze noemen, een van de mooiste dorpen aan de kust van Zeeuws Vlaanderen, ligt op enkele minuten van het strand een idyllische herberg, genaamd De Natte Pij. De naam stamt uit de tijd dat de monniken het land inpolderden. Verbonden aan dit karakteristieke hotel met 33 bedden is een museum, waarvan een klein deel in het pand van de herberg huist. Verwacht hier ook geen strakke, zakelijke kamers. De Herberg is een authentiek hotel met sfeervolle kamers, iedere kamer is anders, maar wel van moderne toilet en douche voorzien.

Bij binnenkomst in de gelagkamer staat een klein barretje, wat tafels en stoelen waar ruimte is voor het nuttigen van een kleine kaart en Vlaamse bieren op tap. Ontbijten kan in de ontbijtzaal of bij goed weer in de schitterende tuin. Hier staan meerdere tafeltjes en is iedere genomen foto goed genoeg voor een brochure. Het is goed toeven in De Natte Pij.

Parkeren is geen enkel probleem. In museumstraat De Slijkstraat mogen gasten hun bagage brengen, waarna de auto kan worden geparkeerd in de omliggende straten.
Bij het voeren van een uitgebreidere kaart zal een omzetstijging gemakkelijk te realiseren zijn.

Vraagprijs Inventaris & Goodwill € 192.500,-
Huurprijs onroerend goed € 2.400,00 exclusief BTW

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bart Brinkman; b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?