Middenmolenplein 30
Terug naar overzicht

Middenmolenplein 30, Gouda

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Kwalitaria Goverwelle Gouda
Kwalitaria Goverwelle is al 20 jaar een vertrouwd adres voor een goede en verantwoorde snack. Bij de in- en uitgang van het winkelcentrum met een zongelegen terras is Kwalitaria Goverwelle dé plek om even te ontspannen en te genieten van een welverdiende lunch of een heerlijke kop koffie. De cafetaria wordt al 20 jaar met veel plezier geëxploiteerd door de familie Nauta en hun team aan enthousiaste medewerkers. Daardoor staan zij garant voor een gezellige en huiselijke sfeer met een uitstekende service!

De Kwalitaria ligt aan de ingang van het winkelcentrum, direct aan de grote parkeerplaats (gratisparkeren). Heeft bijzonder goede terrasmogelijkheden en een hoge passantenstroom. Met recht mag gesteld worden dat dit misschien wel verreweg de beste locatie voor een horecagelegenheid bij dit Winkelcentrum.

Winkelcentrum Goverwelle ligt in de wijk Goverwelle in Gouda en valt in de categorie middelgrote wijkwinkelcentra. In het winkelcentrum zijn bijna 20 verschillende winkels gevestigd waaronder een Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruitvat, Zeeman, The Read Shop, Eye Wish opticiens, D-Reizen, Team Kappers en verschillende lokale ondernemers als een bakker, slager, dierenwinkel, etc. etc.. Al met al een zeer compleet winkelcentrum met een ruim verzorgingsgebied. In Winkelcentrum Goverwelle is het er elke dag wel wat te beleven.


Winkelcentrum Goverwelle
Voornaamste verzorgingsgebied:
Woonwijk Goverwelle, woonwijk aan de oostkant van Gouda, op korte afstand van de Reeuwijkse plassen, met ca. 12.000 inwoners. Daarnaast ook de Oosterwei buurt met ca. 1.200 inwoners. Gouda telt circa 73.000 inwoners.

Parkeren:
Gratis en ruim voldoende aanwezig

Winkelaanbod:
Divers aanbod winkels, supers en horeca.

Bijzonderheid:
In 2019 het winkelcentrum flink gemoderniseerd en uitgebreid waardoor het een nog grotere verzorgende rol voor de wijk en omliggende buurten heeft gekregen.

Kwalitaria
Afmeting raampartijen :
breedte voorkant ca 12 meter, breedte zijkant (entree winkelcentrum) ca 5 meter.

Oppervlak:
Totaal 115 m², waarvan restaurant ca. 65 m², toiletten ca. 3 m², keuken/opslag ca. 40 m², kantoor ca. 6 m².

Zitplaatsen:
Binnen circa 20 (vanwege de Covid-19 maatregelen is dit mogelijk minder) en op het terras ca. 20 tot 26 zitplaatsen. Uitbreiding is mogelijk daar er een terrasvergunning is verstrekt van 60m².

Leveranciersverplichtingen:
De cafetaria dient aangesloten te blijven bij de succesvolle fastfood formule Kwalitaria.

Personeel:
Er is voldoende personeel beschikbaar voor de overname. Één vaste kracht voor 24 uur en een goed aantal gemotiveerde oproepkrachten (medewerkers en bezorgers).

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt (prijspeil oktober 2020) € 31.500,-- per jaar
De betaling geschiet in maandelijkse termijnen van € 2.625 aan huur en € 478 aan servicekosten en overige kosten.

Omzet:
Al jaren genereerd deze cafetaria een stabiele omzet. De Corona sluiting heeft weinig tot geen effect in de omzet. Omzet indicatie € 450.000,-- tot 500.000,--

Overnamesom:
Informeer over de overnamesom bij Klaassen Horecamakelaardij of kijk op de website van Klaassen horecamakelaardij.
In samenwerking met Kwalitaria zijn er financieringsmogelijkheden bij verschillende bankinstellingen. U dient minimaal over een eigen vermogen te beschikken van ca. 30% van de totale financieringsbehoefte.

Overige:
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketing activiteiten om uw omzet (nog verder) te laten stijgen. In franchiseverband staat u er nooit alleen voor.

Voor meer informatie over het object, over Kwalitaria of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl

Energielabel:
Van dit object is nog geen energielabel.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?