Blijenhoek 1
Terug naar overzicht

Blijenhoek 1, Gorinchem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 22.040 BEP
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Gorinchem is een levendige stad met veel historie. Deze vestingstad is ontstaan aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede en was een belangrijke stad voor de Hollandse waterlinies. Gorinchem telt 245 rijksmonumenten en heeft tal van bezienswaardigheden, zoals; Gorchums museum, De Dalempoort, De grote toren, Huge de Groot poortje en Hendrick Hamel Museu. Deze attracties trekken jaarlijks veel bezoekers naar Gorinchem.

Restaurant Asian Tapas is gevestigd in het centrum van Gorinchem, in een cirkelvormig (horeca)bedrijfspand.
Het centrum van Gorinchem heeft veel variatie in winkels, woningen en horeca. De snelwegen A27 en A15 kruisen elkaar bij Gorinchem. Ca 30 minuten vanaf Rotterdam, Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in het centrum van Gorinchem, waardoor de binnenstad makkelijk te bereiken is.

Restaurant Asian Tapas is gestart in 2011 en wordt sindsdien geëxploiteerd door de huidige eigenaren. De ondernemers hebben het restaurant opgebouwd tot een succesvol oosters restaurant. De brede menukaart, waarop veel oosterse gerechten te vinden zijn, trekt veel publiek van binnen en buiten Gorinchem. De koks in dit restaurant werken met veel verse producten zoals groentes en vis. In het restaurant kunnen de gasten kiezen uit een ruime keuze van verschillende specialiteiten zoals; authentieke Tippan Yaki vleesgerechten, dagverse sushi’s en vegetarische gerechten. In totaal circa 80 verschillende gerechten. Er is een afhaalmenu met ca 85 gerechten!

Het restaurant heeft een open keuken zodat de gasten kunnen meekijken hoe de gerechten worden gemaakt. De speelse indeling en de glazen wanden geven een ruimtelijk gevoel waarbij veel zicht naar buiten hebben. Het bouwjaar van het pand is 1999 en zowel van binnen als buiten goed onderhouden. Deze locatie is voor veel verschillende concepten geschikt.

De huidige openingstijden van dit restaurant zijn woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00. Op maandag en dinsdag wordt het restaurant alleen geopend op een nationale feestdag. Indeling Bedrijfsruimte Via het terras, met circa 15 stoelen, aan de voorzijde van het restaurant loopt u het restaurant binnen. De ingang is aan de zuidzijde van het pand. Men komt na de entree direct in het restaurant waar circa 60 zitplaatsen zijn. Het restaurant is in de vorm van een cirkel gebouwd, waarbij het pand beschikt over veel grote raampartijen. Wanneer men na binnenkomst naar de rechterkant loopt, komt men bij de bar met het kassa systeem en de open keuken. De ingang om achter de bar plaats te kunnen nemen is tevens ook de ingang naar de open keuken, waar alle apparatuur staat om de rechten te bereiden. Naast de keuken is ruimte, waar de emballage, koel- en vrieskasten staan. In het midden van het restaurant, tegenover de keuken, zijn de toiletten.

Wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Erik Meijer 06 23626307 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?