Arkelstraat 61
Terug naar overzicht

Arkelstraat 61, Gorinchem

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden, restaurant de Mandarijn te Gorinchem.

Ligging:
Restaurant de Mandarijn is gevestigd in het centrum van Gorinchem, in een karakterstiek (horeca)bedrijfspand. Het centrum van Gorinchem heeft veel variatie in winkels, woningen en horeca.

De snelwegen A27 en A15 kruisen elkaar bij Gorinchem. Dit maakt het gemakkelijk voor bewoners van bijvoorbeeld regio Rotterdam of regio Utrecht om naar Gorinchem te komen. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in het centrum van Gorinchem, waardoor de binnenstad makkelijk is te bereiken.

Concept:
Aziatisch restaurant de Mandarijn in Gorinchem wordt al 10 jaar gerund door de huidige eigenaren. In opdracht van deze eigenaren, mogen wij u dit authentieke Chinese restaurant aanbieden ter overname.
Het restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart met verschillende Chinese specialiteiten. In plaats van dineren in het restaurant is het ook mogelijk om afhaal maaltijden te bestellen. In het restaurant kunnen circa 55 gasten plaatsnemen aan tafel.
Aan de zijkant van het pand, dat gesitueerd is in een van de drukke winkelstraten van Gorinchem, is het terras gevestigd. Dit terras heeft een oppervlakte van ongeveer 90m2 en is makkelijk te bereiken via de openslaande deuren. Ter uitbreiding, kan de volgende ondernemer een bouwvergunning aanvragen voor het overkappen van dit terras.

Het pand is ingericht om verschillende concepten te voeren. Een Grill-room of Italiaans restaurant zou bijvoorbeeld ook mogelijk zijn.


Indeling:
Via de entree, gelegen aan de winkelstraat, komt men in een afgesloten hal. Wanneer men doorloopt komt men direct terecht in het restaurant. In het restaurant bevinden zich circa 55 zitplaatsen, waarbij de gasten ook kunnen kiezen om aan het raam plaats te nemen.
In het midden van het restaurant treft men de bar. De bar beschikt over een tapinstallatie voor twee bieren, diverse koelingen en ruimte voor glaswerk en flessen drank. Tegenover de bar is de deur naar de afgesloten keuken. De keuken beschikt over alle apparatuur voor het maken van diverse Aziatische gerechten. Via de keuken is de spoelkeuken te bereiken.
Aan de achterzijde van het restaurant bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten, opslagruimte en de trapopgang naar de bedrijfsgebonden woning.

Bedrijfsgebonden woning:
Entree via de achterzijde van het bedrijf: De woning beschikt over een trapopgang, hal, badkamer en drie slaapkamers.

Verplichtingen:
Het bedrijf is vrij van zowel leveranciers- als afnameverplichtingen. Er zijn geen personeelsverplichtingen.

De inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleengoederen/leasecontracten, die niet opgezegd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Top locatie in het centrum van Gorinchem
- Ruim terras
- Veel passanten

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 59.950,--

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
€ 2.600,-- per maand exclusief BTW

Exploitatie beschikbaar per september 2023.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Emiel Hoogvliet, 06-43698329 of e.hoogvliet@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?