Kloosterstraat 4
Terug naar overzicht

Kloosterstraat 4, Goirle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Blauw Eten & Drinken
Kloosterstraat 4
5051 RD Goirle

Blauw Eten & Drinken is gevestigd in het centrum van Goirle, in een mooi vrijstaand hoekpand. Goirle is een gezellige plaats onder de rook van Tilburg. De Kloosterstraat is een gezellige straat waar zich nog vele andere horecabedrijven en winkels bevinden. Blauw staat voor de gezelligheid en toegankelijkheid van een brasserie en de klasse en kwaliteit van een restaurant. Het concept van Blauw is dan ook gezellig tafelen in een ontspannen sfeer met de heerlijkste gerechten uit de franse keuken. Voor zowel lunch als diner kan men genieten van een onbeperkt menu, aan tafel geserveerd. Luxe culinaire gerechtjes, zorgvuldig samengesteld.

In de verkoopruimte zijn ca. 70 zitplaatsen. Aan de voorzijde is een prachtig terras op het plein met ca. 50 zitplaatsen. De inrichting is modern en sfeervol. Het betreft een turn- key bedrijf met een goede bekendheid.

Indeling
Via de entree, gelegen aan de Kloosterstraat, komt men via een tochtportaal in de verkoopruimte. In het restaurant bevinden zich ca. 70 zitplaatsen. Aan de achterzijde bevinden zicht de gescheiden toiletgroepen, de keuken en spoelkeuken.
Het plein aan de voorzijde is recent geheel opnieuw aangelegen. Blauw heeft het voorrecht om op dit vernieuwde plein een royaal terras met ca. 50 zitplaatsen in ruime opstelling te mogen voeren.


Download de brochure voor aanvullende informatie!


Nadere informatie: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?