Opril Grote Markt 12
Terug naar overzicht

Opril Grote Markt 12, Goes

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
IJS EN DELICATESSEN “NORBERTO LEKKERNIJEN”
OPRIL GROTE MARKT 12, 4461 AK GOES

In het centrum van Goes, dat bekend staat om de vele goede horeca en de mooie winkels, mag Klaassen Horecamakelaardij een uniek concept aanbieden waar er nog niet veel van zijn in deze bruisende stad. Een combinatie van heerlijk Italiaans ijs en delicatessen in combinatie met een heel ruim assortiment aan port, 75 soorten bier, kazen en van alles voor de inwendige mens.

Prachtige ligging in het centrum.
Professionele apparatuur van de beste merken.
Strakke moderne uitstraling met mooie LED verlichting.
Al 5 jaar een begrip in Goes
Een winkel die met weinig mensen is te draaien.

Op een prachtige locatie 20 meter lopen van de Grote Markt en 40 meter lopen naar het nostalgische haventje van Goes ligt deze winkel met lekkernijen. In een moderne setting wordt hier ambachtelijk ijs geserveerd en is er keuze uit een groot assortiment van lokale en internationale spijzen en dranken. Dit alles in een strakke winkel voorzien van apparatuur van de beste merken. Hier wordt duidelijk niet bespaart op kwaliteit. Onder het winkelpand is een ruime droge kelder die wordt gebruikt voor opslag.

Met 2 statafels met 8 krukken biedt de zaak de mogelijkheid om binnen te consumeren of al slenterend door de stad te genieten van de heerlijkste koffie. Naast het ambachtelijke ijs staat er ook een prachtige softijsmachine. Een betere dan een Carpigiani XVL1 vindt je niet snel.


www.norberto-lekkernijen.nl

De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?