Keizersdijk 34
Terug naar overzicht

Keizersdijk 34, Goes

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
DE STEENEN BRUG
Keizersdijk 34, 4461 KA Goes

Op een prachtige locatie die uitkijkt over de mooie veste van Goes, hebben eigenaren Paul en Anoek na ruim 18,5 jaar toch de stap gewaagd om een ander leven te beginnen zonder horeca. Dat het concept alweer enige tijd geleden is aangepast naar een volwaardig restaurant blijkt wel uit de resultaten. Na het aanpassen is er een omzetstijging waargenomen die resulteert in een goede ondernemersbeloning. Zelfs met beperkte openingstijden wegens Covid 19 is er met de afhaalservice maar een hele kleine vermindering in het resultaat waarneembaar. Restaurant De Steenen Brug is coronaproof gebleken.

De ruimere terras opstelling in samenwerking met Gemeente Goes heeft hier zeker ook aan bijgedragen.
Nu is het restaurant op maandag en zondag gesloten. De overige dagen zijn ze geopend van 11.30 tot 19.30. Alle zon en feestdagen zijn ze gesloten. In het voorseizoen en het naseizoen zijn de eigenaren 3 weken op vakantie. Toch blijft er een meer dan goede ondernemersbeloning over.

Prachtige locatie met uitzicht over de veste van Goes
Zeer bekende toegangsweg naar het centrum
Frisse uitstraling van het in 2019 aangeschafte meubilair
De mogelijkheid bestaat om boven de woning appartementen te creëren
Door de indeling is de zaak bijna altijd met 2 personen te draaien
Goede verdiensten/ mooie rendabele zaak


Er is binnen zo’n plaats voor ca. 54 personen in een moderne ambiance. De inventaris is grotendeels in 2019 aangeschaft. Wanneer het weer het toe laat kan er ook buiten gegeten worden voor het restaurant. Hier zijn momenteel ca. 32 zitplaatsen en als Gemeente Goes dit beleid voortzet is verruiming ook nog mogelijk. De hardhouten banken op het terras zijn op maat gemaakt in 2019.
www.desteenenbrug.nl

Klaassen Horecamakelaardij
Bart Brinkman
T: 06 53 96 02 41 / 033 2581330
E: b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?