Grote Markt 18
Terug naar overzicht

Grote Markt 18, Goes

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In het bruisende hart van uitgaansstad Goes is midden op de Grote Markt dit ruime café gelegen. Geschikt voor jong en oud, van koffie met appel gebak, lunch gedurende de zomer, op het terras tot een hippe cocktail in de avonduren.

Mid City is al vele jaren toonaangevend in de provincie. Ook na de aanpassingen die de overheid heeft ingevoerd is de omzet en het bezoekersaantal in Mid City mooi gecontinueerd. Met name door de vele activiteiten, een juiste pr via social-media, een prachtige uitstraling en het goed aanvoelen van het publiek zorgen voor een goede omzet.
Na een brand in 2011 in het naastgelegen pand is de gehele elektrische installatie, alsook de isolatie volledig vernieuwd. Nieuwe stoppenkasten, toiletten uit 2008, nieuwe plafonds werkelijk alles is recent aangepakt. Aan de voorbar zijn er 5 bier tapkranen en aan de achterbar nog eens 2 tap kranen.
Op de markt heeft Mid City 18 tafels en tenminste 60 zitplaatsen, zowel lounge banken, als terrastafels. De zonwering is elektrisch verstelbaar, in delen en voorzien van ledverlichting en ook warmtelampen. Binnen is een camerasysteem in alle publieke ruimten. Er is een geautomatiseerd nondrip-systeem en een zeer uitgebreide nieuwe muziekinstallatie.

Op de helft in de zaak is een wand geplaatst met Heineken uitstraling, hierdoor wordt door de week een knusse ruimte gecreëerd, de ruime achterzaal kan zo apart verhuurd worden voor een verjaardag, receptie, kraamborrel of besloten feest. Ieder weekend gaan in de avonduren de wanddelen open en is de achterzaal een populaire uitgaanslocatie voor jongeren. De pui aan de achterzijde grenst aan de oude vismarkt, hiervoor heeft de gemeente eerder in 2008 een schriftelijke toezegging gedaan aan de huidige eigenaresse voor verkoop aan de achterzijde van bijvoorbeeld belegde broodjes. Dit biedt ook weer mogelijke uitbreidingskansen.

De huidige eigenaresse heeft met een kleine kaart in de zomer een begin gemaakt om de keuken meer te gebruiken. De ruimte is aanwezig om dit verder uit te breiden. Hier zit zeker nog een omzetpotentieel wat nu niet wordt benut. Ook ruimere openingstijden zijn een kans voor een nieuwe ondernemer.

Momenteel sluit de zaak eerder dan de toegestane openingstijd van 02.00 uur m.u.v. vrijdag en zaterdag. De omzet wordt nu behaald in 5 dagen.

Voor meer informatie en/of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Bart Brinkman 06-53960241.

Huurprijs onroerendgoed: € 3.383,- Excl BTW incl woning

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?