Niersstraat 18
Terug naar overzicht

Niersstraat 18, Gennep

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Babbels Lunch & Koffie
Niersstraat 18
6591 CB Gennep

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze unieke lunchroom in het centrum van Gennep ter overname aanbieden. Babbels Lunch & Koffie betreft een zeer goed bekendstaande lunchroom gelegen in de gezellig Niersstraat. Babbels staat bekend om de vele huisgemaakt producten. In de verkoopruimte heeft men ca. 46 zitplaatsen en op het terras ca. 24 zitplaatsen. De inventaris is modern en zeer goed onderhouden, men spreekt hier met recht van een turn-key bedrijf. Bent u de ondernemer die verder borduurt op het reeds behaalde succes van dit mooie bedrijf?

Indeling
Via het gezellige terras met ca. 24 zitplaatsen komt men in de verkoopruimte. De verkoopruimte betreft een sfeervolle ruimte met ca. 46 zitplaatsen. Aan de rechterzijde van de verkoopruimte is de bar, toiletgroep en doorgang naar de keuken. Via de keuken heeft men toegang tot een kantoor, zeer ruime opslagruimte en zolder. Onder het pand is nog een kelder gelegen.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 46 zitplaatsen
Terras: Ca. 24 zitplaatsen

Locatie
Het object is gelegen in de Niersstraat in het centrum van Gennep. Gennep is een toeristische plaats in het noorden van Limburg. Gennep telt ca. 16.000 inwoners (bron: Wikipedia).

Personeel
2 x vaste medewerken
2 x oproepkracht

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Bestemming
Horeca categorie 2, 3 & 5 toegestaan volgens het bestemmingplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Woning
Er is geen woning in het gehuurde aanwezig.


Nadere informatie:

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?