Heuvel 7
Terug naar overzicht

Heuvel 7, Geldrop

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Pachter gezocht:
Grand Café Taste
Heuvel 7
5664 HK Geldrop

Algemeen
Voor investeringsfonds De Schone Zaak zijn wij op zoek naar een ondernemer die dit prachtige horecabedrijf in Geldrop wil exploiteren. Grand Café Taste is een modern horecabedrijf gevestigd in een prachtig karakteristiek pand aan het horecaplein van Geldrop. Het bedrijf biedt plaats aan ca. 80 personen en op het terras zijn ca. 110 zitplaatsen. Een unieke kans om dit prachtige horecabedrijf te exploiteren zonder veel eigen middelen in te brengen.

Indeling
Het pand heeft 4 verdiepingsvloeren; de begane grond en de eerste verdieping doen dienst als horecaruimte, de kelder voor opslag en de 2e verdieping als bedrijfswoning. De 2 verdiepingsvloeren zijn ca. 170 m2 groot. De kelder is kleiner en de woning behelst de gehele bovenverdieping. Deze bovenverdieping is in 2019 volledig verbouwd tot prachtige loft. Het perceel is totaal 404 m2 groot en aan de achterzijde vindt men een buitenplaats ten behoeve van parkeerplaatsen, plek voor afvalcontainers en opslagruimte. Tevens is er een directe toegang tot de kelder via de achter zijde en een achteringang op de begane grond. Op het terras aan de voorzijde zijn ca. 110 zitplaatsen.

Locatie
Grand Café Taste is gelegen aan het bruisende horecaplein van Geldrop. Geldrop is een plaats vallende onder de gemeente Geldrop-Mierlo en heeft ca. 40.000 inwoners. Op de Heuvel worden verschillende activiteiten georganiseerd. Taste is centraal gelegen op dit plein en er kan met recht gesproken worden over een zichtlocatie.De Schone Zaak

Investeringsfonds De Schone Zaak is in september 2020 opgericht als alternatief binnen deze tendens door gevestigde (horeca)ondernemers, primair ten behoeve van horecaondernemers. Uit liefde voor de branche en vanwege maatschappelijke betrokkenheid zet De Schone Zaak zich in om ondernemers en hun werknemers de mogelijkheid te bieden om uit de financiële problemen te raken, ondernemers uitbreiding van hun ondernemingen te kunnen laten realiseren of ondernemers in spe de kans te bieden hun droom waar te maken.

De Schone Zaak heeft de ambitie in de kern gezonde bedrijven de mogelijkheid te bieden voor een schuldenvrije (door)start. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aankoop van de bedrijfsinventaris uit faillissement of door het financieren van een crediteurenakkoord. Op basis van een gunstige pachtovereenkomst, een unieke samenwerking met landelijk opererende horecaleveranciers en de inzet van onze specifieke branchekennis wordt een succesvolle voortzetting van de onderneming gefaciliteerd.

De Schone Zaak biedt steun, advies en oplossingen vanuit jarenlange ervaring en ondernemerschap.


Unieke voorwaarden van De Schone Zaak:

- 5% pacht in plaats van over het algemeen 10% rente én aflossing binnen de exploitatie

- Slechts één inbrengverplichting voor de pachter: de huurborg (doorgaans 3 maanden)

- Geen privé borgstelling waar banken en andere geldverstrekkers dit wel eisen.Nadere informatie:

Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

of

Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


CODE: ROTE 7053
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?