Weerdingerstraat 247
Terug naar overzicht

Weerdingerstraat 247, Emmen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop tegen een sterk gereduceerde vraagprijs een AFHAAL & BEZORG RESTAURANT “CHEFS DELIVERY” TE EMMEN.

Ter overname wordt aangeboden de exploitatie van Chef’s Delivery, gelegen op een mooie locatie aan de doorgaande weg, Weerdingerstraat 247 te Emmen.

Chefsdelivery is een goed lopende zaak en door de Covid virus is het alleen maar drukker geworden. Reden van verkoop is dat de verkoper nog een zaak heeft en daarmee het nu niet meer kan combineren.

Chefsdelivery is een bedrijf met een groot klanten bestand, goede omzetten en resultaten, een juiste huurovereenkomst en een gunstig energiecontract welke over draagbaar is. Personele verplichting zijn er wel.

Het bedrijf is instap klaar en over te nemen door iemand die voor zich zelf wil beginnen of wil uitbreiden in de afhaal en bezorgdiensten.

De eigenaar is het bedrijf enkele jaren geleden gestart en heeft het zelf geheel opgebouwd tot een bekende naam in de regio.
Er liggen nog mooie kansen in de catering, waar veel vraag naar is. De catering wordt verzorgt vanuit een mooie opgezette keuken en is voorzien van professioneel apparatuur. Het bedrijf is 6 dagen per week geopend en daar wordt een hoge omzet mee gegenereerd en een goed rendement. Het bedrijf is sleutelkaar en vanaf de eerste dag is er omzet gegarandeerd.

Vanzelfsprekend kunt u hier elk gewenst concept invullen.

Installaties: o.a. afzuigsysteem, koel- en vrieskasten, vetafscheider, uitgebreid kassasysteem met klantenbestand en meerdere koppelingen aan o.a. eigen app. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Parkeren: Parkeermogelijkheden (2 parkeerplaatsen) zijn achter de zaak en in de directe omgeving. Tevens is het mogelijk om een van de garageboxen, achter het pand erbij te huren.

Verplichtingen: Alle vergunning zijn aanwezig. Nieuwe exploitant dient het op zijn naam te stellen en de nieuwe exploitatie dient in het bestemmingsplan te passen. Nieuwe exploitant wordt in de plaats gesteld van huidige huurder in de ROZ huurovereenkomst, dan wel een nieuw huurovereenkomst.

Openingstijden:
BEZORGTIJDEN OPENINGSTIJDEN
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 16:45-20:30 16:30-20:30
Vrijdag 16:30-21:00 16:30-21:00
Zaterdag 16:00-21:00 16:30-21:00
Zondag 15:30-20:45 15:00-20:45

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1035,- per maand.
Vraagprijs: € 67.500,-
Omzetindicatie: op aanvraag. Aantoonbaar met een goed rendement / cashflow

Vraagprijs Exploitatie/goodwill/inventaris/handelsnaam:
De eigenaar is ook bereidt om eventueel een gedeelte van de overnamesom mee te financieren.

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Jan Elslo en/of Anton Zwart, telefoon 06 129 39 189, email: j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?