Hoofdstraat 54b
Terug naar overzicht

Hoofdstraat 54b, Emmen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Code: ANZW28166

Het centrum van Emmen biedt een keur aan uitgaansmogelijkheden. In het segment 'late night' was Dwars momenteel echter een van de weinige!
De ruimte waar voormalig 'Dwars' zat, is gelegen in het centrum van Emmen, in de directe omgeving van café's als 'De Brasserie', 'Markant' en 'De Zwetser'.
'Dwars' was geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag! Daarbuiten werd de locatie regelmatig gebruikt voor het houden van besloten partijen.
Gasten kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats aan de achterzijde van het bedrijf. Hier bevindt zich tevens de achteringang en de parkeerplaats voor de exploitant.
De huidige eigenaar is gestopt omdat hij meerdere bedrijven heeft, welke lastig gecombineerd konden worden. Aan een passende kandidaat biedt de eigenaar van het pand deze ruimte van de voormalige eigentijdse loungebar 'Dwars' ter overname aan.

Vraagprijs exploitatie: € 17.000,-
Huurprijs: € 1500,-- excl. BTW per maand.

Een gedeeltelijke financiering van de overnamesom is bespreekbaar bij de huidige eigenaar, zonder eigen middelen is het echter onnodig om te reageren.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen met de regiomanager van Klaassen Horecamakelaardij
Jan Elslo, 06 129 39 189 / j.elslo@klaassenbv.nl
Anton Zwart, 06 109 06 891 / a.zwart@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?