Dorpsstraat 27
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 27, Elst

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Azië gelegen in het hartje centrum van Elst, in een karakteristiek gedeeltelijk vrijstaand (horeca)bedrijfspand. Het dorp Elst behoort tot de grootste kernen van de gemeente Overbetuwe en is gelegen in de provincie Gelderland.

De Dorpsstraat, is een bruisende straat waar zich nog vele horecabedrijven, supermarkten en winkels bevinden. Het dorpscentrum is in 2017/2018 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met voldoende gratis parkeerplaatsen. Een gezellig dorp tussen de steden Arnhem en Nijmegen, met een ruim aanbod aan internationale en lokale evenementen. Zoals de 1e dag van de Nijmeegse wandelvierdaagse komt door Elst, een Paardenmarkt (een van de oudste in Nederland), straatmuzikanten festival, Luikse markt, Elst op stelten (braderie) enz. Tevens is het Gelredome dichtbij gelegen. De Elsterse Ondernemers Vereniging is zeer actief en betrokken om de dorpskern attractief te houden.

Chinees restaurant Azië in Elst (Gelderland) is een Oosters specialiteiten restaurant in hartje Elst in de Dorpsstraat. Het restaurant waar de uitbaters al 2 generaties, ruim 40 jaar, gasten verwelkomen voor een heerlijke afhaalmaaltijd voor thuis of een gezellig diner in het restaurant. Ten slotte wordt catering veelal in de regio, vanuit de keuken/ in de avond, verzorgd. De doelgroep betreft een combinatie van de particuliere markt, zakelijke markt uit de directe omgeving.

Voordat het een Chinees restaurant werd, was het een lokaal bekend café. De locatie heeft ook veel potentieel voor nieuwe horeca concepten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een terrasvergunning aan te vragen.

Bedrijfsruimte
Via de entree, gelegen aan de Dorpstraat, komt men in een afgesloten hal en heeft men aan de linkerzijde toegang tot de afhaal-counter en aan de rechterzijde het restaurant. In het restaurant bevinden zich diverse zitplaatsen aan het raam. De bar bevindt zich centraal in het restaurant met daarachter de keuken en een opslagruimte. De gescheiden dames- en herentoiletten bevinden zich rechts langs de bar achter de garderobe.Er is een zeer ruime kelder aanwezig onder de keuken die in gebruik is als opslagruimte.

Bedrijfswoning
Entree via het bedrijf: De woning beschikt over een trapopgang, ruime hal, separaat toilet, woonkamer, badkamer, keuken en meerdere slaapkamers over twee verdiepingen.

Bestemming
De bestemming is ‘enkel bestemming centrum -1’ met nader aanduiding ‘Horeca’. Voor meer informatie ruimtelijkeplannen.nl.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en te voet/ fiets is goed.

Parkeren
Op eigen terrein meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging
In het centrum van Elst.

Bouwkundige aspecten
-Staat van onderhoud = goed
-Opgetrokken uit steen en hout
-De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing

Technische installaties
Cv ketel door middel van centrale verwarming
Warmwatervoorziening door middel van ketel en boiler
Alarm- brandinstallatie aanwezig
Voldoende groepen en (kracht)stroom

Oplevering
In overleg met opdrachtgever. Per direct mogelijk.

Vraagprijs
De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt
€ 75.000,--

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 34.000,-- per jaar, exclusief BTW

Meer info: Neem contact op met Joey Hehamahua via 0611744732 of joey@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?