Wilhelminaplein 3
Terug naar overzicht

Wilhelminaplein 3, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Prachtig Restaurant
Wilhelminaplein 3
5611 HE Eindhoven


NU IN PRIJS VERLAAGD!!


Algemeen
Op een toplocatie, aan het Wilhelminaplein, is dit prachtige restaurant gelegen. Het betreft een instap klaar, modern maar doch sfeervol ingericht restaurant. In de verkoopruimte zijn ca. 150 zitplaatsen, op het terras ca. 80 zitplaatsen. Het restaurant beschikt over een volledig geoutilleerde keuken, ruime opslagkelder en een kantoortje. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine. Het Wilhelminaplein is een gezellig plein op een steenworp afstand van het winkelhart van Eindhoven. Kortom een prachtig restaurant met potentie op een toplocatie.

Indeling
Via de hal komt men in de ruime verkoopruimte. In het oog springt meteen de grote moderne bar. In de verkoopruimte zijn ca. 150 zitplaatsen. Aan de achterzijde bevinden zich de toilettengroepen en het kantoortje. Aan de rechterkant van de verkoopruimte bevindt zich de doorgang naar de keuken, spoelkeuken en trap naar kelder. In de kelder is meer dan voldoende opslagruimte, koel- en vriescel en een omkleedruimte voor het personeel. Aan de voorzijde is een terras aan de gevelzijde en aan de overkant van de straat.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 150 zitplaatsen
Terras: Ca. 80 zitplaatsen

Oppervlakte
Begane grond totaal: Ca. 377 m2
Verkoopruimte: Ca. 207 m2
Kelder: Ca. 160 m2
Terras: Ca. 91 m2

Locatie
Het object is gelegen op een toplocatie, aan het Wilhelminaplein, in het centrum van Eindhoven. Het Wilhelminaplein is een gezellig plein gelegen nabij het winkelhart en horecaconcentratiegebied “De Bergen”. Op het Wilhelmina vindt men een verscheidenheid van horeca, hotels, kantoren en woningen. Op het Wilhelmina is een betaald parkeren, verder zijn er verschillende parkeergarages in de nabij omgeving.

Installaties
Airco
Vetvangput met grote capaciteit
Koelcel +Vriescel

Personeel
Er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Verplichting Bavaria uit hoofde van de huurovereenkomst.

Bestemming
Bestemmingsplan: De Bergen
Enkelbestemming: Gemengd-1

Horeca categorie 1 (Maaltijdverstrekkend, o.a. Restaurant) toegestaan volgens bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor nadere informatie.Nadere informatie:

Horecamakelaar Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nlCode: MIKL 3941
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?