Strijpsestraat 182
Terug naar overzicht

Strijpsestraat 182, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
(Eet)café De Vlierhof
Strijpsestraat 182 (Trudoplein)
5616 GW Eindhoven

Algemeen
Aan het Trudoplein en met een prachtig uitzicht op de Sint-Trudokerk is het karakteristieke pand van (Eet)café De Vlierhof gelegen. De Vlierhof is een gezellig eetcafé, totaal ca. 250 m2 met een terras van tenminste 50 m2. Entree via voorportaal, direct toegang tot de grote U-vormige bar, met een klein eetgedeelte (ca. 20 zitplaatsen) en rookruimte. Voorbij de bar het grote zitgedeelte, met als blikvanger een uniek zelfspelend Decap-orgel (eventueel ter overname). In ruime opstelling staan hier momenteel een 8-tal tafels, een biljart en enkele hoge tafels. Dit gedeelte is ook zeer geschikt voor feesten en partijen, want het is met een houten wand af te scheiden van de bar. Er is tevens een ruime keuken aanwezig, voldoende opslagmogelijkheden en boven de zaak nog een ruime bedrijfswoning. Vanwege de ruime opzet van het bedrijf, het zonnige terras en de grote keuken leent deze locatie zich uitstekend voor allerlei formules waarbij de combinatie eten/drinken gezocht wordt. Op het Trudoplein is parkeren gratis. Het object ligt zeer nabij het PSV stadion en Strijp S, derhalve een bijzonder interessante locatie.

Indeling
Aan de voorzijde van het pand vindt men een gezellig terras met prachtig uitzicht op de Sint-Trudo kerk. In het cafégedeelte is in het midden een grote bar met u-vorm gesitueerd. Aan de raamzijde is een voormalige rookruimte en naast deze ruimte bevindt zich de verkoopruimte met ca. 20 zitplaatsen in ruime opstelling.

De ruime zaal bestaat uit een een ruime verkoopruimte, een biljartruimte en natuurlijk het podium met daarachter een opbergruimte. Aan de linkerkant van het gehuurde is een ruime keuken met opslag en spoelkeuken gelegen. Boven het gehuurde bevindt zich de woning. Via de keuken komt u in de kelder van ca. 26m2.
Oppervlakte
Kelder: 26 m2
Verkoopruimte: 77 m2
Zaal: 95 m2
Keuken incl. berging: 31 m2
Spoelkeuken: 21 m2
Totaal oppervlak begane grond: 246 m2

Locatie
Het object is gelegen aan de Strijpsestraat te Eindhoven en tegenover de Sint-Trudokerk en het Sint-Trudo plein (gratis parkeren). In de directe omgeving vindt men een verscheidenheid van retail, woningen en horeca. Het object is dicht bij het PSV stadion en Strijp S gelegen waardoor het een interessante locatie is.

Installaties:
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig

Personeel
Er is geen overname van personeel

Verplichtingen
Heineken uit hoofde van bruikleenovereenkomst

Woning
Boven het cafégedeelte bevindt zich een woning voorzien van woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een grote hal.

Openingstijden
Maandag: Geopend van 11:30 tot 01:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Geopend van 11:30 tot 01:00
Donderdag: Geopend van 11:30 tot 02:00
Vrijdag Geopend van 11:30 tot 02:00
Zaterdag: Geopend van 14:00 tot 02:00
Zondag: Geopend van 14:00 tot 02:00

DeCap Orgel
In de zaal staat een uniek computer gestuurd zelf spelend Decap Orgel.

Origineel Belgisch elektrisch dansorgel “DECAP” Albert Decap: Eminent (Holland) Accordeon: Crucianelli (Italy) Amplific: Hemo(USA) Soundgraftsmen 750 watt Sound: 8 full range high power (UK) 100 watt fane speakers. Control: Aire churchorgan Factory Laukhof (Germany)

Hoogte: 3 meter
Diepte: 3 meter
2 wielen, 100 nummer (+- 4 uur muziek)

Voor de geïnteresseerde is dit orgel ook apart te koop voor € 17.500,00 excl. BTW


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

Code: REDO 5596
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?