Stratumseind 58
Terug naar overzicht

Stratumseind 58, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Inventaris met huurrechten Café Costa
Stratumseind 58
5611 EV EINDHOVEN

Algemeen
Café Costa gaat verhuizen, de exploitatie zal worden voorgezet in een groter pand elders op Stratumseind. Derhalve biedt de huidige exploitant de huurrechten met de bedrijfsinventaris ter overname aan. De handelsnaam en alle aan Café Costa gerelateerde huisstijl/decoraties/uitingen worden niet overgedragen. Er blijft dus een basisinventaris achter, zodanig dat de toekomstige ondernemer zonder al te hoge investeringen een volwaardig cafébedrijf kan opstarten. Een prachtige kans dus voor bijvoorbeeld starters, de overnameprijs is namelijk bijzonder scherp.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de verkoopruimte met een grote bar, toiletgroepen en toegang tot een kleine kelder. Op de verdieping is opslag (biertanks), kantoor en personeelsruimte. Er is ook nog een zolder aanwezig. Aan de voorzijde een terras van ca. 25 m2, om de hoek nog mogelijkheden voor een terras van ca. 15 m2 (één rij tafels).

Locatie
De zaak is gelegen nabij de brug over de Dommel, het gedeelte van Stratumseind waar de laatste tijd meerdere kwaliteitszaken zijn geopend en nog zullen openen. Het is een interessant stuk waar nog volop kansen liggen voor onderscheidende concepten.

Installaties
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig, behalve airconditioning

Personeel
N.v.t.

Verplichtingen
Inbev uit hoofde van de huurovereenkomst

Woning
De eerste verdieping is benoemd als woonruimte, maar is niet als zodanig bruikbaar.

Openingstijden
N.v.t., zelf te bepalen binnen de mogelijkheden die bepaald zijn in de APV

Bijzonderheden
Het betreft uitsluitend een overname van huurrechten en inventaris. De overdracht zal i.v.m. de verhuizing van het huidige concept niet eerder plaats kunnen vinden dan 01 december 2018, of zoveel eerder of later partijen overeenkomen.


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20

of

Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30


Code: REDO5602
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?