Kerkstraat 2
Terug naar overzicht

Kerkstraat 2, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur: 235 m2 horecaruimte in souterrain, hartje centrum Eindhoven: Kerkstraat 2, gunstig gelegen tussen winkels en andere horecabedrijven, naast de bekende Catharinakerk.

Parkeergelegenheid in ruim voldoende mate aanwezig in de omgeving, pakeergarage Stadhuisplein, Hooghuys liggen om de hoek.

Hoewel het een kelderruimte betreft is vanwege het brede front op de begane grond een grote attentiewaarde te realiseren. Er is een royale entree tot deze bijzondere horecaruimte, waarna via een brede trap de horecaruimte bereikbaar is.

De ruimte is geheel casco, met uitzondering van ingerichte (ruime) toiletgroepen. Maar de juiste ondernemer met het juist concept kan rekenen op verregaande ondersteuning van verhuurder. Hierbij moet gedacht worden aan hoogwaardige horeca, geen fast-food, geen (sisha)ounge, geen café of discotheek.


De huurprijs is op aanvraag, deels afhankelijk van de te voeren restaurantformule. (Geen disco/cafe/lounge) Uitgangspunt voor de onderhandelingen is een huurprijs van € 2.500,00 per maand. Verhuurder is bereid "mee te denken" met de juiste kandidaat met het juiste restaurantconcept. Geen overname.

Voor nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530

CODE: REDO5513
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?