Hoogstraat 111
Terug naar overzicht

Hoogstraat 111, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Restaurant/Lunchroom
Hoogstraat 111 Eindhoven

Algemeen
Aan de Hoogstraat, op korte afstand van de binnenstad van Eindhoven, is dit leuke horecabedrijf gelegen. Op dit moment kan men bij het bedrijf terechts voor diverse Aziatische specialiteiten. Gezien de locatie leent het object zich ook uitermate voor andere concepten. De inrichting is speels. Het is mogelijk 30 zitplaatsen te creƫren in de verkoopruimte, aan de voorzijde is een terras met ca. 12 zitplaatsen. Het betreft een turn-key bedrijf met zeer interessante huurprijs, op een interessante locatie!

Indeling
Via een tochtportaal komt men in de verkoopruimte. In de verkoopruimte zijn op dit moment ca 20 zitplaatsen (30 zitplaatsen mogelijk) verdeeld over verschillende zitjes. Aan de achterzijde vindt men de (bar en doorgang naar de keuken. De keuken is overzichtelijk ingedeeld en ruim van opzet. Achter de keuken is een kleine facilitaire ruimte met toilet. Aan de voorzijde is een terras met ca. 12 zitplaatsen.

Oppervlakte
Totale oppervlakte: Ca. 90 m2

Locatie
Het object is gelegen aan de Hoogstraat, op korte afstand van de binnenstad van Eindhoven, tegenover de Albert Heijn. In de directe omgeving vindt men verschillende horecabedrijven, detailhandel en woningen.

Personeel
N.v.t.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Bestemming
Horecacategorie 1 (o.a. lunchroom & restaurant) toegestaan volgens het bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Woning
N.v.t.

Openingstijden
Dinsdag t/m Zaterdag geopend van 12:00 tot 20:00.Nadere informatie:

Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7057
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?