Centrum  0
Terug naar overzicht

Centrum 0, Eindhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Restaurant Barolo
Centrum - Eindhoven

Hier is dan die unieke kans voor de betere horeca-ondernemer om in hartje centrum Eindhoven een prachtig bedrijf over te nemen: Restaurant Barolo, schitterend ingericht, geweldige keuken en ook nog het mooiste terras van Eindhoven. Onderdeel van de samenwerking met Zarzo, Sun & Bodega, stuk voor stuk topzaken.

In juli 2021 werd het Spaanse Restaurant Valenzia Kitchen nog door de eigenaren getransformeerd naar het Italiaanse Restaurant Barolo. Nieuw concept, dus ook compleet nieuwe inrichting, nieuw terras, maar nog steeds staat traditie, puurheid, kwaliteit en authenticiteit centraal in alles wat men hier te bieden heeft. Het eten, de wijnen, natuurlijk ook de uitstekende service.

Op de begane grond is de prachtige bar dé blikvanger in de sfeervol ingerichte verkoopruimte (42 zitplaatsen). Met veel oog voor detail waant men zich werkelijk in Italië. Ook de zeer complete keuken bevindt zich op de begane grond. Op de 1e verdieping, ook schitterend ingericht inclusief bar, bevinden zich nog eens 26 zitplaatsen. Absolute trekker is het heerlijke terras met ca. 80 zitplaatsen op de 1e verdieping, verwarmd en elektrisch te bedienen overkapping. Het terras staat bekend als het mooiste van Eindhoven, waar gasten uitkijken op de lommerrijke Dommel en het beroemde Van Abbemuseum. Opslag, toiletten, bevinden zich in de kelder.

Geïnteresseerden dienen rekening te houden dat dit een restaurant betreft in de hogere omzet- én prijsklasse, voldoende eigen middelen dienen derhalve aanwezig te zijn. Voor competente kandidaten met bewezen, relevante ervaring is een financiële constructie bespreekbaar.

Zitplaatsen
Verkoopruimte begane grond: ca. 42 zitplaatsen
Verkoopruimte 1e verdieping: ca. 26 zitplaatsen
Terras 1e verdieping: ca. 80 zitplaatsen

Locatie
Stratumseind (’t Eindje), uitstekende locatie omgeven door diverse andere goede restaurants en uitgaansgelegenheden.

Installaties
Alle installaties zijn aanwezig en verkeren in uitstekende staat

Personeel
N.o.t.k.

Verplichtingen
Swinckels Family Brewery.

Vergunning
Alle vergunningen zijn verstrekt voor huidig gebruik.

Bestemming
Het exploiteren van een restaurant is toegestaan op deze locatie.

Woning
Niet aanwezig


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: REDO 5667
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?